Sıla Demet Akalın'ı Hazer Amani istediği için mi sildi? Flaş hamle!

Sıla Demet Akalın'ı Hazer Amani istediği için mi sildi? Flaş hamle!
Son dönemde şarkılarından çok özel hayatı ile konuşulan ve Hazer Amani ile evlenen Sıla'dan flaş bir hareket geldi. Güzel şarkıcı Demet Akalın'ı listesinden sildi. Bu hamleyi ise eşinin isteği ile yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Sürpriz bir şekilde başlayan ilişkilerini evlilikle resmileştiren Sıla ile Hazer Amani magazin haberlerine konu olmayı sürdürüyor. Son gündem ise herkesi şaşırttı. Sıla, yakın arkadaşı Demet Akalın'ı takipten çıkardı. Şaşırtıcı gelişme ile iglili 2. Sayfa programında konuşan Demet Akalın, canlı yayında açıklamada bulundu.

"EŞİ İSTEMİŞ ÇIKARMIŞTIR"
Sıla’yı çok sevdiğini ve onun böyle bir karar vermesine şaşırdığını söyleyen Demet Akalın şöyle konuştu: ‘En kıymetlimdir, onun için Gölcük’te gittiğim bir türbede bebek istemişliğim var. Tamamen eşiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Geçtiğmiz gün Şef Danilo’nun fotoğrafını paylaşmıştım belki onunla ilgili bir tasarruf olabilir. Sonuçta eşi istemiş ve çıkarmıştır. Kadın evlenmiş temizlik yapmış ben de Okan istediği için takibi bıraktığım isimler oldu. Ama ne olursa olsun Sıla benim en kıymetlimdir, ben de onu takibi bıraktım ama nerede karşıma çıksa yine sarılır öperim.”

demet akalın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.