Silivri'deki define olayında Nur Mehmet'ten pes dedirten istek!

Silivri'deki define olayında Nur Mehmet'ten pes dedirten istek!
Günlerdir canlı veya cansız bedenlerine ulaşılmaya çalışılan Enes Uçkan ve Cemal Gülgör için Silivri Gümüşyaka'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert'e bağlanan sözde Mehdi, Nur Mehmet Pehlivan şoke eden bir istekte bulundu.

Türkiye'nin dikkatini çeken bir dosyayı daha ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi Gümüşyaka'da kazıların yapıldığı ve define arandığı bilgisine ulaştı. 5 kişinin kiraladığı evle birlikte başladığı çalışmalar sonrasında üç kişi gözaltına alınmıştı. İki kişi ise bulunamamıştı. Enes Uçkan ve Cemal Gülgör'e ulaşılamadı. Aileler evlatlarının bedenlerini almadan gitmeyeceklerini söyledi. Bugün başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan ve iki kişinin ölümüne sebep olduğu öne sürülen Nur Mehmet Pehlivan isteğiyle şoke etti.

nur mehmet pehlivan

300 sikkemi istiyorum, mağdurum!
İki kişinin hayatından şüphe edilen bir yayının yapıldığı ATV ekranlarında Silivri'den canlı yayın gerçekleştiren Müge Anlı, Nur Mehmet Pehlivan'dan gelen taleple şoke oldu. Enes Uçkan ve Cemal Gülgör'ün yaşadığını belirterek 300 sikke ile gittiklerini belirten Pehlivan, söz konusu sikkeleri istediğini ve mağdur olduğunu söyledi. Bu sözler hem Anlı hem de aileler tarafından tepkiyle karşılandı. Müge Anlı da; 'Yüzsüzlüğün de bu kadarı, pişkinliği bu kadarı' dedi.

mehmet nur pehlivan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.