Sinan Çalışkanoğlu'ndan şoke eden karar! Güldür Güldür kadrosundan ayrıldı

Sinan Çalışkanoğlu'ndan şoke eden karar! Güldür Güldür kadrosundan ayrıldı
Başarılı oyuncu Sinan Çalışkanoğlu iki senedir kadrosunda bulunduğu ve keyifle takip edildiği Güldür Güldür Show ekibinden ayrıldı. Henüz bir açıklama yapmayan Çalışkanoğlu yeni teklifleri düşünüyor.

Cuma akşamlarında izleyenleri eğlendiren ve güldüren Güldür Güldür Show'un oyuncuları da oldukça seviliyor. Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı kadroda bi veda kararı geldi. İki senedir ekipte yer alan Sinan Çalışkanoğlu artık ekranlardaki yerini almayacak. Başarılı oyuncu aldığu kararla ekipten ayrıldı.
 

SENARYOLARI OKUMAYA BAŞLADI

Canlandırdığı karakterlerle herkes tarafından beğenilen Sinan Çalışkanoğlu bu kararın ardından kendisine gelen senaryoları da okumaya ve değerlendirmeye başladı. Evli olan ünlü oyuncu, şu sıralar aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı ve profesyonel koçluk da yapan eşi Çiğdem Hanım ile bol bol vakit geçiriyor. Instagram ve sosyal medyada da aktif olan Çalışkanoğlu, zaman zaman verdiği kontra yanıtlarla da gündem olmayı başarıyor.

sinan çalışkanoğlu
 

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU KİMDİR?

Sinan Çalışkanoğlu, 26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezi'nde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında rol aldığı Sırlar Dünyası/Sır Kapısı adlı dizi ile yaşayan Sinan Çalışkanoğlu; Kertenkele, Bir Yastıkta, Türkün Uzayla İmtihanı, Yahşi Cazibe, Türk Malı, Hayat Bilgisi, Selena, Bir İstanbul Masalı, Göktaşı, İlk Buluşma, Güldür Güldür, Batlır gibi yapımlarda yer aldı.

2007'de oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlendi ve 2010'da boşandı. 2013 yılında ise yine kendisi gibi oyuncu olan Tuğba Sarıünal ile evlenen Sinan Çalışkanoğlu, 2015 yılının son aylarında boşandı. 21 Nisan 2018 yılında Çiğdem Şen ile üçüncü evliliğini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.