Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Instagram hesabı

Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Instagram hesabı
İki sezondur ATV ekranlarında Türkiye'ye damga vuran Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümlerinde ekibe Sinem Reyhan Kıroğlu dahil olacak. Peki Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Karadeniz'in sert coğrafyası ve yaşam koşullarında yaşanan olayları ve aşkları konu alan bölümleri ile reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz'e yeni bir soluk geliyor. Dizi ekibi Sinem Reyhan Kıroğlu'nu transfer etti. Güzel oyuncu ile ilgili bu haberin ardından da araştırmalar başladı. Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Detaylar haberimizde.

Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir?
Oyuncu ile ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Sinem’in 28 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldiğini biliyoruz. 38 yaşındaki Sinem Reyhan Kıroğlu Kurabiye Ev, Romeo’yu beklerken, Karda, Medet, Gloria gibi tiyatro oyunlarında oynamıştır. Sinem Reyhan Kıroğlu newborn ajansa bağlı olarak çalışmaktadır. Aktif olarak Tiyatro Yanetki’de oyunlarda yer almaktadır.  Sağlam bir Beşiktaş taraftarı olan Sinem Reyhan Kıroğlu Eflatun TV’de yayınlanan İçten Sesler Korosu dizisinde yer almıştır.

Sinem Reyhan Kıroğlu
Yeni sezonda kadroya dahil olacak Sinem Reyhan Kıroğlu'nun Instagram hesabı da merak ediliyor. Şu an 2 bin civarında takipçisi bulunan oyuncunun sezon başladıktan sonra hayranlarının artması bekleniyor. Sinem Reyhan Kıroğlu Instagram hesabı @sinemreyhann'dır.

SİNEM REYHAN KIROĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.