Sivasspor - Medipol Başakşehir maçı canlı izle! Muhtemel kadrolar ve yayın bilgileri

Sivasspor - Medipol Başakşehir maçı canlı izle! Muhtemel kadrolar ve yayın bilgileri
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası start alıyor. Sivasspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Peki maç saat kaçta ve hangi kanalda? Sivasspor - Medipol Başakşehir maçı canlı izle seçeneği haberimizde.

Şampiyonluk düğümünü çözmesi yolunda kritik bir maç futbol severleri bekliyor. Sivasspor evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek. İki hafta üst üste kaybettiği puanlarla Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışına ortak haline getiren turuncu lacivertliler deplasmanda kazanıp diğer karşılaşmalarını sonucunu beklemek istiyor. Peki Sivasspor - Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Başakşehir'in zor süreci
Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi iki takım arasındaki rekabette çekişmeli mücadeleler karşımıza çıkıyor. Medipol Başakşehir deplasmandaki son 3 maçını kazanamadı. Son olarak yüzü 20 Aralık 2014'te 2-0 biten karşılaşmada gülen turuncu lacivertliler, bu tarihten sonra Sivas'ta 2 kez berabere kaldı 1 kere de yenildi.

Sivasspor - Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında iki önemli ekibi karşı karşıya getirecek olan maçı Halil Umut Meler yönetecek. Sivasspor - Medipol Başakşehir maçı saat 20.30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

medipol başakşehir

beIN SPORTS 1 canlı izle
Türkiye'deki futbol liglerinin yayın hakları ihalesine sahip olan beIN SPORTS Arap semayeli bir şirkettir. Bu sezondan itibaren başlayan yayın döneminde yüzlerce maçı izleyicilerine aktaran ve dünyanın pek çok noktasından da spor karşılaşmalarını ekranlara getiren kanalı izlemek çok kolay. beIN SPORTS 1 izlemek isteyen futbol severler Digiturk platformunu satın alarak Sivasspor - Medipol Başakşehir maçını seyredebilirler. Ayrıca aynı platformun internetteki uygulamaları Digiturk Play ve Bein Connect üzerinden de karşılaşma seyredilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.