Son Dakika.. Serdar Akinan gözaltına alındı!

Son Dakika.. Serdar Akinan gözaltına alındı!
Gazeteci Serdar Akinan, Twitter hesabından gözaltına alındığını duyuran bir video yayınlandı.

Cansev Temuçin - Gazeteci Serdar Akinan sosyal medya hesabından bir video paylaşarak gözaltına alındığını ve emniyete götürüldüğünü söyledi.

Gözaltı haberini Twitter hesabından yayınladığı 16 saniyelik bir video ile duyuran Serdar Akinan, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğünü belirtti.  Serdar Akinan'ın gözaltına alınması ile ilgili ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir...

Serdar Akinan kimdir?

1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serdar Akinan; gazetecilik, yazarlık ve televizyonculuk yapıyor. 1987 yılında 17 yaşında Milliyet Gazetesi’nde mesleğe başlayan AKinan, Cumhuriyet Gazetesi’nde de çalıştı. Star ile televizyona geçiş yapan Akinan, Mehmet Ali Birand’ın 32. Gün programında da görev aldı. Star TV Washington temsilcisi olarak bir süre çalıştı. Türkiye’ye döndükten sonra Number One TV’nin başına geçti. CNN Türk, Habertürk ve NTV gibi haber kanallarında görevini yürüttü. SkyTurk Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Aynı kanalda program sundu. Akşam Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. 

Kitapları

Neo-Takiye
Kan Uykusu (2007)
Soğuk Barış (2008)
Kan Uykusu Kınalı Türkü (2008)
Sahi Beni Neden Almadılar? (2013)
İştar'ın Kızları (2014)
Buzdağı: Türkiye, AKP, FETÖ, CIA (2017)
Mazbata (2019)
Hayatımın Haberi (2021).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.