Son Yaz 17. bölüm tek parça, full, HD ve FOX Play izle! Son Yaz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Son Yaz 17. bölüm tek parça, full, HD ve FOX Play izle! Son Yaz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri cuma akşamlarında televizyon karşısına kilitleyen Son Yaz dizisinin yeni haftası başlıyor. Güçlü oyuncu kadrosunun yanısıra ele aldığı senaryosu ile de adını duyurmayı sürdüren yapımda neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Son Yaz dizisi 17. bölüm tekparça, full, HD ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Son Yaz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detayları oku

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra çok sevilen Son Yaz yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yapımda bugün yine birçok gelişme seyircileri bekliyor. Reyting konusunda da önemli oranlar elde eden Son Yaz yine adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Yeni bölümde yaşanacaklar da şimdiden merak ediliyor ve araştırılıyor. Son Yaz dizisi 17. bölüm tekparça, full, HD ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Son Yaz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detayları okuyabilirsiniz.

Son Yaz 17. bölüm özeti

Yakın çevresindekiler Gökhan'a şüpheli yaklaşsa da Akgün abisini bulduğu için mutludur.  Canan, Selim’in babasını öğrendikten sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Selim ise Fatih’in üzerine daha kararlı giderek Korhan’ın cesedini aramaya başlar. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de  Gökhan’ın bir sahtekâr olduğundan emindir. Yağmur’un desteğiyle Akgün de şüpheye düşer. Selçuk’un çözmeye çalıştığı defterden sürpriz bir isim çıkar. Metin’in babası Boran Yaman’ın Halil Sadi ile ilişkisi olduğunu anlayan Selim onun da peşine düşer ve Boran Yaman’ın avukatı olarak karşısına beklenmedik bir isim çıkar. Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir. Fatih’i Selim’in elinden kurtaran sürpriz bir isim olacaktır. Bu sırada Yağmur herkesten gizli Gökhan ve Akgün’ün DNA'sını alıp Selim’den test için ricacı olur. Akgün abisiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.



 

Son Yaz konusu

Selim, Akgün'ün ihanetini öğrendikten sonra Akgün'ün hayatını cehenneme çevirmeye karar verir. Köstebeklikten tutuklayamayacak olsa bile adam yaralamadan mahkemeye çıkaracaktır. Fakat Selim görevden el çektirilmiştir, bunu başka bir savcı üzerinden yapması gerekmektedir. Akgün mahkemeye çıktığında ise kimsenin beklediği olmaz. Akgün'ü artık bambaşka bir yol beklemektedir. Fakat Akgün savcıya vicdan borcunu ödemeden gitmeye niyetli değildir. Selim Kara'nın namını temizlemek, ona kurulan komployu ortaya çıkarmak Akgün için namus borcudur. Tabii bunu kendisinden nefret eden Selim'e görünmeden yapmak zorundadır. Canan ise kocasının düştüğü durumun farkındadır. Selim'e sahip çıkma sırası Canan'dadır. Akgün, Selim'e kurulan komployu çözmek için uğraşırken yolları babasının başına gelenleri kendi yöntemi ile çözmek isteyen Yağmur'la kesişecektir. Yağmur zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Ya Akgün'ün yolunu seçip babasının mesleğini kurtaracak ya da yasa dışı yapılan bu eyleme karşı çıkacaktır.


Son Yaz 17. bölüm full tek parça Youtube HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Son Yaz 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Son Yaz'un 2. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.
 


 


 

Son Yaz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Son Yaz'ın 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.