Söylemezsem Olmaz 2 Ekim Çarşamba - Bugün neler konuşuldu

Söylemezsem Olmaz 2 Ekim Çarşamba - Bugün neler konuşuldu
Ece Erken ve Bircan Bali'nin magazin gündeminin yanısıra Türkiye'deki önemli olayları yorumladığı Söylemezsem Olmaz programı bugün de dopdolu. 2 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelecek olan yayında yine birbirinden çarpıcı dosyalar ele alınacak. Programı izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izleme seçenekleri de haberimizde.

Sabah saatlerinde en çok izlenen magazin programlarından biri olan Söylemezsem Olmaz, gündeme dair yorumlarla hafta içi her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Ece Erken ve Bircan Bali'nin uyumla sunduğu programın her gün binlerce izleyicisi bulunuyor. Beyaz TV'nin en gözde yapımlarından olan Söylemezsem Olmaz 2 Ekim Çarşamba canlı yayın izle linki detaylarda.
 

Kitabın ortasından konuşan yorumcuları, sivri açıklamaları ve zaman zaman sert eleştirilerle gündemde olan Söylemezsem Olmaz programı hafta içi her gün saat 08.50'de Beyaz TV'de yayınlanıyor.

Dün neler konuşuldu?
- Yaşar İpek hapishaneye girdi
- Seren Serengil görüşlerini aktardı
- Türk kahvesinin yanında neden su içilir?
- Flamenko ekibinden Erik Dalı sürprizi
- Emrah ödül aldı
- Beren Saat ve DJ Maga'ın son bombası
- Bade İşçil ve Kubilay Aka'nın dudak dudağa görüntülenmesi

Söylemezsem Olmaz canlı yayın izlemek isteyenler saati geldiğinde mobil cihazlar ve televizyon karşısındaki yerini alıyor. 2 Ekim Çarşamba Söylemezsem Olmaz izleme linki haberimizde.

ece erken fotoğrafları

Söylemezsem Olmaz Youtube izlemek isteyenler için de sosyal medya kanalları mevcut.

bircan bali fotoğrafları


Bircan Bali kimdir?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlendi evlilikleri 2018 yılında sonlandı. Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

 

Söylemezsem Olmaz 2 Ekim Çarşamba İzle


Beyaz TV'nin gündem belirleyen programını www.beyaztv.com.tr üzerinden ve Youtube'da Söylemezsem Olmaz kanalında izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.