Söylemezsem Olmaz 5 Nisan Cuma İzle - Bugün neler yaşandı

Söylemezsem Olmaz 5 Nisan Cuma İzle - Bugün neler yaşandı
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının 5 Nisan 2019 Cuma günü yayınlanan bölümü izlenmek istenerek araştırılıyor. İşte Söylemezsem Olmaz canlı yayın linki ve detaylar...

Sabah saatlerinde yayınlanan bölümleriyle magazin gündemine damga vuran Söylemezsem Olmaz bugün de ekranlara geldi. Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunduğu program yine dopdoluydu. Yayını kaçıranlar, yeniden izlemek isteyenler ve gündeme dair tüm bilgileri öğrenmek amacında olan izleyiciler canlı yayın linki araştırıyor.

Kitabın ortasından konuşan yorumcuları, sivri açıklamaları ve zaman zaman sert eleştirilerle gündemde olan Söylemezsem Olmaz programı hafta içi her gün saat 08.50'de Beyaz TV'de yayınlanıyor.

Söylemezsem Olmaz canlı yayın izlemek isteyenler saati geldiğinde mobil cihazlar ve televizyon karşısındaki yerini alıyor. 5 Nisan Cuma Söylemezsem Olmaz izleme linki haberimizde.

Söylemezsem Olmaz Youtube izlemek isteyenler için de sosyal medya kanalları mevcut.
 


Söylemezsem Olmaz 5 Nisan Cuma İzle


Beyaz TV'nin gündem belirleyen programını www.beyaztv.com.tr üzerinden ve Youtube'da Söylemezsem Olmaz kanalında izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.