Söylemezsem Olmaz'a veda eden Nihat Doğan hüngür hüngür ağladı

Söylemezsem Olmaz'a veda eden Nihat Doğan hüngür hüngür ağladı
Acun Ilıcalı'nın en büyük yapımı Survivor'a gitmek için Dominik yolcusu olan Nihat Doğan Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programındaki veda bölümünde gözyaşlarını tutamadı ve hüngür hüngür ağladı. Annesi hakkında konuştukça gözünden akan yaşlar artan ünlü şarkıcının yerine ise iki aday var.

İkinci kez Survivor kadrosuna dahil edilen Nihat Doğan'ın Ada'daki performansı merakla beklenirken Beyaz TV'de başladığı sunuculuk kariyeri öncesinde annesine ekmek götüremediği günleri anlatan ve gözyaşlarına boğulan Nihat Doğan yürekleri dağladı.

Beyaz TV sahibi Osman Gökçek'e de teşekkür eden Doğan annesi için; 'İyi ki kafamıza vura vura bize Allah'ı, insanı, ayırt etmemeyi, vatan millet sevgisini öğrettin. Dünyaya yeniden gelsem senin oğlun olmak isterim' dedi.

DAKİKALARCA AĞLADI
Nihat veda ederken programda dakikalarca ağladı. Annesine dualar eden Nihat, işsiz kaldığını annesine ekmek dahi götürmediği günleri paylaşırken daha da duygulandı.

nihat doğan ağladı

NİHAT'IN YERİNE ECE ERKEN VE ALİ EYÜBOĞLU GELECEK
Nihat Doğan'ın yerine usta yazar Ali Eyüboğlu ile ünlü sunucu Ece Erken Söylemezsem Olmaz ekibine dahil oldu. İki ünlü isim 2 Ocak 2018'den itibaren İlkay Buharalı ve Bircan İpek'le birlikte ekran karşısında yerlerini alarak magazin gündemini yorumlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.