Söylemezsem Olmaz neden yok? 10 Ekim Perşembe

Söylemezsem Olmaz neden yok? 10 Ekim Perşembe
Beyaz TV'de yayınlanan sabah kuşağı magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın ekranlarda yer almaması izleyicileri üzdü. Binlerce kişi Söylemezsem Olmaz neden yok, bitti mi? sorularını soruyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen magazin programlarından Söylemezsem Olmaz şu anda tekrar bölümü ile yayınlanıyor. İzleyiciler de bunun sebebini merak ediyor ve "Söylemezsem Olmaz neden yok?" sorusunu soruyor. Ece Erken ve Bircan Bali'nin programdan ayrıldığını düşünenler dahi var. Sizler için araştırdığımız haberimizde tüm detayları okuyabilirsiniz.

 


Söylemezsem Olmaz neden yok?

Beyaz TV stüdyolarında patlayan trafo sebebiyle yayın gitti. İkili Instagram'dan yaptıkları açıklamada çok korktuklarını belirtti. Ayrıca yayına her an gelebileceklerinin de müjdesini verdi.
 

Söylemezsem Olmaz canlı yayın izlemek isteyenler saati geldiğinde mobil cihazlar ve televizyon karşısındaki yerini alıyor. 10 Ekim Perşembe Söylemezsem Olmaz izleme linki haberimizde.

ece erken fotoğrafları

Söylemezsem Olmaz Youtube izlemek isteyenler için de sosyal medya kanalları mevcut.

bircan bali fotoğrafları


Bircan Bali kimdir?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlendi evlilikleri 2018 yılında sonlandı. Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

 

Söylemezsem Olmaz 10 Ekim Perşembe İzle


Beyaz TV'nin gündem belirleyen programını www.beyaztv.com.tr üzerinden ve Youtube'da Söylemezsem Olmaz kanalında izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.