Söz mü birinci Çukur mu? 19 Kasım Pazartesi reyting sonuçları

Söz mü birinci Çukur mu? 19 Kasım Pazartesi reyting sonuçları
Kıyasıya mücadelenin devam ettiği pazartesi akşamında hangi dizinin günü lider tamamladığı merak edilerek araştırılıyor. Söz ve Çukur arasındaki rekabetten hangisi birinci çıktı? İşte 19 Kasım Pazartesi reyting sonuçları.

Televizyonların izlenme karnesi olarak kabul edilen reyting sonuçları için dün de kıran kırana bir akşam yaşandı. İki fenomen dizi bir kez daha karşı karşıya geldi ve pazartesi akşamını izleyicileri için ölümsüzleştirdi. Yeni bölümleriyle soluksuz izlenen Çukur ve Söz arasından hangisinin lider çıkacağı merak ediliyor. Farklı diziler yayınlansa da bu iki yapımın karşısında ne yazık ki şansları yok. Yayınlanmaya başladıkları günden bu yana her hafta zirveye oynayan Çukur ile Söz'ün düellosunu kim kazandı? 19 Kasım Pazartesi reyting sonuçları listesini derlediğimiz haberimizde Can Kırıkları, Yasak Elma, FOX Ana Haber Bülteni, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Ege'nin Hamsisi gibi yapım ve yayınlar hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gazete Damga'da günün reytingleri için binlerce kişiye rehberlik ediyoruz. TOTAL, AB ve ABC1 kategorilerinde değerlendirmelerinde yayınladığımız reyting sonuçları, her gün televizyon ekranlarının gündemini belirliyor. Editörümüzün analizleriyle daha da renkli bir hale gelen konumuzda düne dair tüm yaşananları sizlere aktaracağız. İşte 19 Kasım 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları...

sevgi vurkun

Müge Anlı ile Tatlı Sert de akşam yayınlarını zorlayan programlara imza atmaya devam ediyor. Son olarak engelli Elif Gözütok'un eşi ve ailesi arasında kalan hayatını konu alan başarılı gazeteci adeta prime time kuşağına meydan okuyor. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni de günün en çok izlenen yayınlarından biri oldu. Güne dair yaşananlar haberimizde.

kübra budak


Söz'de neler yaşandı?


Dragan’ın Derya’ya kurduğu tuzağı son anda fark eden Yavuz, Derya’nın hayatını kurtarmak için peşlerine düşer. Fakat her şey için çok geçtir. Dragan istediğini elde etse de etmese de Derya’yı öldürmek için çoktan hain bir plan yapmıştır.  Melisa’yı korumak isterken saldırıya uğrayan Keşanlı sadece fiziksel değil kalben de yaralıdır. Vücudundaki yaralar çabucak iyileşse de kalbindeki yara kardeşleri ve komutanı sayesinde iyileşecektir. Dragan için artık intikam vaktidir. Önce ortalığı kana bulayacak sonra da Sami’yle ortak olup örgütün yeniden yükselmesi için var gücüyle çalışmaya başlayacaktır. Dragan artık tek bir amaç için çalışmaktadır: Sami ve arkadaşlarının finanse ettiği, Türkiye’yi parçalara ayıracak yepyeni bir örgüt oluşturmak… Bu örgütün ilk saldırısı Türkiye’nin sınır dışındaki kilit noktalardan birinde oluşturduğu askeri üstür. Ama Yavuz bu bilgiye ulaştığında Tim örgütün bu saldırısını püskürtmek için harekete geçer. Fakat üsse saldırmak için günler öncesinden hazırlanan örgütün hain tuzağı onları ölümle burun buruna getirecektir.

emine çilköse


 

Çukur'da neler yaşandı?


Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’nun Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzuların planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılarla arasındaki mücadele kızışacak.


19 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları kim birinci oldu?


Dün yayınlanan diziler arasından 19 Kasım Pazartesi reyting sonuçları birincisi belli oldu. Söz, Çukur, Yasak Elma, Can Kırıkları, Ege'nin Hamsisi, Fatih Portakal ile OX Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

Tahminler 10.30'da web sitemizde yer alacaktır.

İşte ekibimizin tahmini

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.