Survivor 2019 aday kadrosu açıklandı! Türkiye'yi kimler temsil edecek

Survivor 2019 aday kadrosu açıklandı! Türkiye'yi kimler temsil edecek
Türkiye'nin en çok izlenen yarışması olan Survivor'da 2019 heyecanı yaşanıyor. Türkiye-Yunanistan mücadelesinde ülkemizi temsil edecek aday kadro açıklandı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor'a kısa bir süre kala yarışacak isimler belirlendi. 30 kişilik geniş kadro arasından hangi yarışmacıların adaya gideceğine izleyiciler karar verecek.

TV8 bu sezon milli maçları aratmayan bir ortamla Survivor'ı ekranlara getirecek. Turnuva öncesi açıklanan geniş kadrolar bu kez Survivor'a uyarlandı. 30 kişilik listenin bazıları saf dışı kalacak.

Peki Survivor 2019 aday kadrosunda kimler var?

SURVİVOR 2019 YARIŞMACI ADAYLARI
Asil Cengiz, Atakan Işıktutan, Azim Kaan Güvenilir, Buse Akar, Yağız Erdoğan, Büşra Yalçın, Seda Ocak, Ecem Onaran, Özgür Özdemir, Emin Günenç, Okay Köksal, Emre Durak, Müzeyyen Seren Bayülken, Erdem Ekşioğlu, Kaan Kazgan, Hikmet Tuğsuz, Sude Burcu, Sinem Kılıç, Simge Olçun, Sıla Rümeysa Ölçek, Kader Karakaya, Burak Yurdugür, Bora Erdin, Begüm Güven, Serpil Uzunçavdari Yusuf Karakaya, Hakan Kanık, Sami Levi, Halim Baydur, Melisa Emirbayer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.