Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Seda mı Yusuf mu

Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Seda mı Yusuf mu
Türkiye'yi kasıp kavuran yarışma Survivor'da bir sezon daha geride kaldı. 6 aylık serüvenin ardından şampiyon belirlendi. Peki Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Seda mı Yusuf mu? İşte detaylar...

Bu sezon Yunanistan ile birlikte yapılan ve yeni formatıyla herkesi ekran başına kilitleyen Survivor'da dün akşam büyük bir heyecan vardı. Şampiyonun açıklanacağı yarışmada iki yarışmacı için atılan SMS oyları belirleyici rol oynadı ve bir isim adını şampiyonluğa yazdırdı. Büyük ödülü de kazanan bu yarışmacı merak ediliyor. Peki Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Detaylar haberimizde.

4 isim oylamaya kaldı
30 Haziran'da yapılan yarı finalde, Yusuf, Seda, Okay ve Emre arasında halk oylaması yapıldı. Oylamalar sonucunda ilk olarak Emre daha sonra Okay, rakiplerinden daha az oy alarak Survivor'a ve hayallerine veda etti. 1 Temmuz Pazartesi akşamı Bodrum'da gerçekleştirilen Survivor finalinde ise son ikiye kalan Seda ve Yusuf için SMS oylamaları yapıldı. Nefeslerin tutulduğu gecenin sonunda, Acun Ilıcalı Survivor şampiyonunu ilan etti. Şampiyon olan Survivor 2019 birincisi sahneye gelerek duygusal anlar yaşadı. Peki, Survivor'da kim birinci oldu? İşte, Survivor Türkiye-Yunanistan'ın kazananı.

Şampiyon Yusuf
Survivor'da aylar süren mücadelenin ardından, heyecan dolu dakikalar sonrası Acun Ilıcalı halktan gelen SMS oylamalarının bittiğini açıkladı. Seda ve Yusuf arasında noter onaylı sonuçlar zarfın içinde geldi. Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye-Yunanistan'ın bu yılki şampiyonunun Yusuf olduğunu açıkladı. Yusuf, birinci olduğunu duyduktan sonra sahneye geldi ve duygusal anlar yaşadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.