Survivor 2020 canlı izle 12 Nisan Pazar TV8

Survivor 2020 canlı izle 12 Nisan Pazar TV8
TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Pazar canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.
 


Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 12 Nisan Pazar canlı izle

Acun Ilıcalı'nın en değerli projelerinden biri olarak ekranlarda yayınlanan ve her sezon büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Pazar akşamı da büyük bir ilgi ile izlenecek. TV8'i eğer izlemek istiyorsanız televizyonuzun haricinde de alternatifleriniz var. Kanalın mobil cihazlar için sahip olduğu uygulamalar, Digiturk, D-Smart, Turkcell TV gibi platformlardaki TV8 kanalları ve www.tv8.com.tr üzerinden canlı yayın seçeneği ile yarışmayı izleyebilirsiniz.

Survivor'daki son gelişmeler

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 43. yeni bölümde geleneksel Survivor derbisi nefes kesti. 11 Nisan 2020 tarihli Survivor yeni bölümde birleşme hafta sonunda yarışmacılar ile Acun Medya yapım ekibi karşı karşıya geldi. İlk yarıda Survivor 2020 yarışmacıları maçı galip kapatmayı başardı. İkinci yarıda ise Maxi’nin golleri ile Acun Medya aradaki farkı kapatıp öne geçti. Maçta tek kadın futbolcu olarak oynayan Aycan, oynadığı futbol ile büyük beğeni kazandı. Acun Ilıcalı, yılların deneyimi ile birlikte Survivor derbisinde klasını konuşturdu. Son anına kadar çok çekişmeli geçen galip gelen takım, maçı bir farkla kazandı.

SURVIVOR'DA YENİ OYUN: GÖREV OYUNU NEDİR, NASIL OYNANACAK?
Survivor birleşme partisi ile yarışmacılar yeni bir oyun ile tanışacak. Görev oyunu adlı bu oyunda takımlara haftalık bir görev verilecek. Görevi en iyi şekilde yapan takım oyunu kazanmış olacak. Takımlara verilen ilk görev; birleşme partisinde en şık giyinen takım olma. Survivor 2020 birleşme partisinde, takımların komple fotoğrafı çekilecek. En çok beğeni alan takım, Survivor'da ilk görev oyununu kazanmış olacak. Görev oyunu ilk ödülü Survivor pastası...

ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?
11 Nisan Cumartesi ekrana gelen Survivor 43. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler arasında keyifli bir Anlat Bakalım oyunu oynandı. Kahkahaların havada uçuştuğu oyunda yarışmacılar, yasaklı kelimeleri kullanmadan takım arkadaşlarına sözcükleri buldurmaya çalıştı. Sonuna kadar kıyasıya geçen oyunda skor 4-4 olunca finalde en iyiler karşı karşıya geldi. Son bölümde Gönüllülerden Acun Ilıcalı anlatırken Evrim bilmeye çalıştı. Ünlülerde ise Aşkım anlatırken Murat Ceylan kelimeleri tahmin etmeye çalıştı. Üç dakikalık süre için en çok bilen takım Ünlüler oldu. Survivor'da Anlat Bakalım oyununu Ünlüler takımı oldu.

SURVIVOR 2020 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?
Acun Ilıcalı, dün oynanan Survivor araba oyunu sonrasında birleşme partisi detaylarını açıkladı. Dün başlayan birleşme haftasına göre Survivor bayramında 11 Nisan Cumartesi günü Anlat Bakalım oyunu, Survivor Derbisi ve Kilo Tahmin Oyunu oynayacak. 12 Nisan Pazar günü ise Survivor 2020 birleşme partisi ile birlikte Şarkı yarışması ekrana gelecek.

SURVIVOR’DA ARABAYI KİMLER KAZANDI?
Survivor araba oyunu 2020'de yarışmacılar, bireysel olarak karşı karşıya geldi. Survivor araba oyununda her yarışmacının birer canı vardı. Performans birincileri olup en iyiler oyununda oynayanlara ekstra birer can, en iyiler oyununu kazanana ekstra ikişer can verildi. Buna göre yarışmacılar, bireysel olarak mücadele etti. Bu yüzden kendi takımından arkadaşları ile de karşı karşıya geldi. Oyunda kaybedenden bir can düşüldü. Canı kalmayan yarışmadan elenmiş oldu. Karşılıklı mücadeleler sonrasında canını kaybetmeyen yarışmacı arabanın sahibi oldu. Survivor araba oyunu 2020'de erkeklerde arabayı kazanan Mert olurken kadınlarda ise Ünlülerden Elif oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.