Survivor 2020 canlı izle 17 Nisan Cuma TV8

Survivor 2020 canlı izle 17 Nisan Cuma TV8
TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 17 Nisan Cuma canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

 

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 17 Nisan Cuma canlı izle

Acun Ilıcalı'nın en değerli projelerinden biri olarak ekranlarda yayınlanan ve her sezon büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Pazar akşamı da büyük bir ilgi ile izlenecek. TV8'i eğer izlemek istiyorsanız televizyonuzun haricinde de alternatifleriniz var. Kanalın mobil cihazlar için sahip olduğu uygulamalar, Digiturk, D-Smart, Turkcell TV gibi platformlardaki TV8 kanalları ve www.tv8.com.tr üzerinden canlı yayın seçeneği ile yarışmayı izleyebilirsiniz.

 

Damla Can Kimdir?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele edecek. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

Bora Edin kimdir?

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.

Hakan Hatipoğlu kimdir?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur. 

Survivor'da birleşme partisi sonrası gerçekleştirilen konseyde Acun Ilıcalı, ünlüler ve gönüllüler takımından birer yarışmacının yer değiştireceğini açıklamış ve bu isimler Berkan ile Yunus Emre olmuştu. Öte yandan takım değişiklileri öncesi Nisa, Gizem ve Cemal Can'ın aralarında yaptıkları bir konuşma ise dikkatleri çekti.


Gizem: Şu an takımlar karışsa da gitse diye hepimiz şeyiz hani, artık yanımızda olmasın. Düşün. Burada bile yok olsun istiyoruz. 

Nisa: O da gideceğini düşünüyor. Bugün de dedi zaten. 'Herkez zaten biliyor. Ben ve Yasin gidiyor' diyor.

Cemal Can: Yasin'i niye kendisine eküri olara belirledi ben onu anlamadım. 

Nisa: Çünkü diyor ki, 'Ben ve Yasin ayrılsak, takımın artık sihri olmaz gibi bir şey.

Gizem: Her şeyin içinde olduğu için bir de. Her şeye karışıp, her şeyi yorumladığı için. Her şeye hakim sanıyor burada. Adanın kraliçesi sanıyor muhtemelen 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.