Survivor'da kim elendi? SMS sonuçları ve adaya veda eden isim

Survivor'da kim elendi? SMS sonuçları ve adaya veda eden isim
Türkiye-Yunanistan mücadelesi olarak ekranlara gelmeye başlayan Survivor'da ilk elenen isim belli oldu. İki ülke arasındaki kıyasıya mücadelede adaya veda eden isim açıklandı. Peki dün Survivor'da kim elendi? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında 12 Şubat Salı günü yayınlanan Survivor finalinde nefes kesen bir heyecan yaşandı. Dokunulmazlık oyunlarının ikisini kaybeden türkiye'de üç kişi eleme potasına girmişti. Atakan, Kader ve Okay eleme adayları olarak halkın karşısına çıktı. SMS oylarıyla elenecek ismin belirlendiği yarışmada gidecek yarışmacı açıklandı. Peki, Survivor'da kim elendi?

En az oyu alan elendi
Türkiye kaybettiği iki dokunulmazlık oyunu sonrasında üç tane eleme adayı çıkardı. Bu da kadrodan birinin eksilmesi anlamına geliyordu. Atakan, Okay ve Kader'in kaderini belirleyecek olan SMS oylaması gerçekleşti ve birisi adadan ayrılmak zorunda kaldı. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak Kader oldu.

Azim Kaan Güvenilir katıldı
Survivor 2019'da dün akşam sürpriz bir isim yarışmaya dahil oldu. Evleneceksen Gel isimli evlilik programıyla adını duyurmuş olan Azim Kaan Güvenilir, Survivor'da Türkiye takımına katıldı.

Survivor 12 Şubat Salı ödül oyununu kim kazandı?
Heyecan dolu yarışma programı Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesinde bu akşam iki takım yarışmacıları da karınlarını doyurabilmek adına mücadele verdiler. Bacak kuvvetinin oldukça önemli olduğu oyunda, yarışmacılar sıcak hava şartlarında zorlu anlar yaşadı. Kıran kırana süren mücadeleyi 10-9'lik skorla Türkiye kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.