Survivor Ersin Korkut'tan ilk mesaj

Survivor Ersin Korkut'tan ilk mesaj
Sakatlığı sebebiyle Survivor 2020 kadrosundan ayrılmak zorunda kalan ve köpeğinin ölümü ile gündeme gelen Ersin Korkut, Türkiye'ye döndü. Eleme sonrası köpeğinin öldüğü söylenen ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla "Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam" dedi.

Tüm hızı ile sezona devam eden Survivor 2020'de son günlerde üzücü olaylar yaşanmış ve ikisinin de odak noktası Ersin Korkut olmuştu. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanıdığımız ve daha sonra da ekranlarda yer almaya devam eden Korkut, Survivor'da da kendini sevdirmeyi başarmıştı. Ancak sakatlığı sebebiyle adaya veda etmek zorunda kalmıştı Üstüne de köpeğinin ölüm haberi verilmişti.

Acun Ilıcalı eleme duyurusunun ardından Ersin korkut'un köpeği Mas'ın öldüğünü açıkladı. Haberi duyduktan sonra adeta yıkılan Korkut, Türkiye'ye geldikten sonra Isntagram hesabından bir açıklama yaptı ve kendisine taziye mesajı gönderenlere teşekkür etti.

Yarışmadan ayrılmasıyla herkesi ağlatan Korkut, Survivor 2020’den sakatlığı nedeniyle ayrılıp Türkiye’ye dönen Ersin Korkut’a köpeğinin öldüğü haberi eleme sonrası verildi. Ülkeye dönen Korkut ise, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla “Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam” dedi.

ersin korkut


Ölüm haberinin duyulmasının ardından Ersin Korkut’un köpeği Mes’le ilgili yaptığı tüm paylaşımların altına takipçileri taziye mesajları paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.