Survivor yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir? Kaç yaşında ve kariyeri

Survivor yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir? Kaç yaşında ve kariyeri
Survivor'ın yeni sezonu için gün sayan Acun Ilıcalı, ikinci yarışmacıyı da açıkladı. Ilıcalı, Uğur Pektaş'ın yüzde 90 yarışmada olacağını söyledi. Peki Uğur Pektaş kimdir? Kaç yaşında ve kariyeri nedir? İşte detaylar...

Yayınlandığı her sezon milyonların ilgisini çeken Survivor yeni senede de izleyicilerin nefesini kesecek bölümlerle ekranlarda olacak. Yeni yarışmacıları belirleme konusunda çalışmalarını sürdüren Acun Ilıcalı ve ekibi bir ismi daha yarışmaya katmak üzere. TV8'in patronu Ilıcalı, oyuncu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 Dominik'te olacağını açıkladı. Bu durum binlerce kişinin Uğur Pektaş kimdir? sorusunu sormasına neden oldu. İşte ünlü oyuncunun biyografisi.
 


Uğur Pektaş kimdir?

Kendisi bu yarışmaya hiç yabancı değil. Daha önce Survivor birinciliği bulunan Uğur Pektaş 16 Nisan 1979 doğumlu. 40 yaşında. Survivor başarısı ona oyunculuğun kapısını açtı. Kuşdili'nin ardından Düşler ve Gerçekler dizilerinde oynadı. Asıl patlamasını ise Arka Sokaklar ile yaptı. Murat komiser rolü ile yıllarca ekipte yer alan Pektaş, dizideki rol arkadaşı Gamze Özçelik ile evlendi ve bir çocukları oldu. Adını Murathan koydular. Arka Sokaklar dizisinden Gamze Özçelik ile beraber ayrılmış; ancak İlker İnanoğlu'nun diziden ayrılmasından sonra diziye tekrar geri dönmüştür. İnanoğlu daha sonra yeni sezonla birlikte ekibe geri dönmüştür. Onunla birlikte eşi Gamze Özçelik'de diziye geri dönmüştür. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden ayrılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.