Survivor'da kim elendi? Sembol ve araba ödülü oyununu kim kazandı

Survivor'da kim elendi? Sembol ve araba ödülü oyununu kim kazandı
Survivor 64. bölümünde kritik bir akşam geride kaldı. Adadan kim elendi sorusunun yanıtı aranırken sembol ve ödül oyunun kim kazandı şeklinde aramalar da yapılıyor.

Salı akşamlarına damga vuran Survivor'da yine konsey, eleme ve ödül heyecanı yaşandı. Türk ve Yunan yarışmacıların kıyasıya mücadele verdiği adada her isim iddialıydı ve önemli performanslar ortaya koydu. İzleyicilerin de bir an bile ekran başından ayrılmadığı Survivor'a dair tüm soruların cevabı haberimizde.

SURVIVOR'DA SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Yarışmanın 64. bölümündeki sembol oyununda dev sapanla yarışmacılar en yüksek puanı almaya çalıştılar. Erkeklerde bu işi en iyi beceren isim Okay olurken kadınlarda ise sembolün sahibi Seda oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da her salı olduğu gibi Siyah ve Beyaz takım araba ödülü için karşı karşıya geldiler. Araba için kıran kırana bir mücadele vardı. Oyun sonunda skor 10'a 9'du ve "Siyah mı, Beyaz mı?" oyununa geçildi burada en güzel performansı Atakan gerçekleştirdi. Böylelikle Atakan arabanın sahibi oldu.

KİM ELENDİ?
Oyunlar sonrası gece eleme konseyi kuruldu. Bu hafta dokunulmazlıklardan mağlup ayrılan takım Beyaz'dı. Sabriye ve Okay eleme adayı seçilmişti. Konseyde en az SMS oyu alan isim Sabriye oldu ve yarışmaya veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum