Talat Bulut ile ilgili taciz iddialarına erkek oyuncudan açıklama

Talat Bulut ile ilgili taciz iddialarına erkek oyuncudan açıklama
Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un kostüm sorumlusu Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiasıyla patlak veren olay hakkında bugüne kadar kadın oyuncular konuşmuştu. İlk kez bir erkek oyuncu sessizliğini bozdu. Onur Tuna olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Dizi dünyasını derinden sarsan ve Yasak Elma'nın şu an için sonunu getirdiği gözlemlenen taciz iddiaları her kesimden insanın gündemine oturmuştu. Baş rol oyuncularından Talat Bulut'un taciz ettiği öne sürülen Özge Ş.'nin açıklamalarıyla başlayan olayda kadın oyuncular aksi ispatlanana kadar kendisinin arkasında olduklarını açıklamıştı. Talat Bulut'un bu iddialar karşısında sert tepkisi vardı. Dün ilk kez bir erkek oyuncu konuştu. Onur Tuna yaptığı açıklamada;  "Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay" dedi.

'Daha sonra açıklayacağım'
Yakışıklı oyuncu Talat Bulut'un kostüm sorumlusu Özge Ş.'yi taciz ettiği iddialarıyla ilgili, "Yargıya taşındığı için net konuşamayacağım doneler var. Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay. Fikrimi daha sonra açıklayacağım" dedi

Dudağımdan öptü
Talat Bulut'un tacizine uğradığını iddia eden 19 yaşındaki kostüm asistanı Ö.Ş., olayı yargıya taşıdı. Genç kız yaşadığı taciz anını şu sözlerle anlattı: "Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var."

Konu hakkında açıklama yapan oyuncu Talat Bulut ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.