Tanzim satışında İrfan Değirmenci'ye engelleme ve hakaret

Tanzim satışında İrfan Değirmenci'ye engelleme ve hakaret
Dün meyve ve sebze fiyatlarının aşağı çekilmesi adına başlatılan tanzim satışında halkın görüşlerini almak için video çeken İrfan Değirmenci'ye sert tepki ve hakaret yağdı.

Tanzim satışının ilk gününde uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar ucuza alabildikleri ürünler sebebiyle memnundu. Haber yapabilmek ve son durumu gözlemlemek isteyen Kanal D'nin eski haber sunucusu İrfan Değirmenci de telefonunu alarak bir meydana gitti.

Kuyruktaki halkı görüntüleyen ve görüşlerini sormak amacıyla vatandaşlara yanaşan Değirmenci'ye sert çıkışlar yapıldı. Hakaretlerin ve sert sözlerin havada uçuştuğu alanda bir kadın ünü habercinin sorusyunu yanıtladı.

Kameraya vurdu
Değirmenci'nin kamerasına yansıyan görüntülerde, Ankara'da açılan 'Halk Sebze' çadırı önünde çekim yapıp vatandaşın düşüncelerini öğrenmeye çalışan Değirmenci'nin kamerasına, "Çekme lan" diyerek vurduğu görülüyor. Provokatörlükle suçlanan Değirmenci'nin cep telefonunun kamerası kapatılırken, röportaj yapmasına izin vermediler. Öte yandan bazı kişilerin de Değirmenci'ye sahip çıkarak, yaşananlara isyan ettiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.