Tatlı Bela 100. bölüm fragmanı ve özeti - 13 Eylül Cuma Nirancan ne yaşayacak

Tatlı Bela 100. bölüm fragmanı ve özeti - 13 Eylül Cuma Nirancan ne yaşayacak
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 13 Eylül Cuma günü ekranlara gelecek 100. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 100. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 100. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 100. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 100. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 100. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 100. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...


Tatlı Bela 100. bölüm özeti

Nirancan Varad’ın gerçek yüzünü öğrendikten sonra avukatını eve çağırarak mirasla ilgili tüm işlemleri düzenleme kararı almıştı. Ancak her şey için çok geçti. Varad daha önce Nirancan’a imzalattığı belgeleri avukata gösterir ve tüm malların kendisine ait olduğunu söyler. Varad daha sonra babasını odasına kitler ve babası için evde doğum günü partisi düzenler. Nirancan Kavya’nın sayesinde odasından çıkar ve Varad’ı herkesin gözü önünde tokatlar. Varad babasını yaka paça dışarı atar.

Nirancan evden atıldıktan sonra Angeli’ye ulaşmak için Asraham Huzurevi’ne gelmiştir. Ancak Sojal daha önce onun geleceğini düşünerek orada bulunanlara Nirancan’ın delirdiğini falan anlatmıştır. Nirancan Angeli’yi sorduğunda kimse cevap vermiyor. Nirancan sakin sakin konuşmaya devam ederken bir anda patlıyor ve bağırıp çağırmaya başlıyor. Daha sonra orayı terkediyor. Motta hemen Angeli’yi arayarak Nirancan hakkında bilgi veriyor.

Angeli olanları öğrenince çok üzülür Slok ve Asta ise sebebini öğrenmeye çalışır. Slok Nirancan için endişelenmemesini ister. Ancak Angeli hala o senin baban derken Slok bunu kabul etmez. Angeli Nirancan’ın iyiliği için hala dua ettiğini söyler. Bu arada Varad akıl hastanesini arayarak babasının orada kalmasını ister. Nirancan bir yerde otururken yanına iki adam gelerek yardım etmek istediklerini söylerler. Nirancan bunu kabul eder ve arabalarına binerken adamlardan biri Varad’ı arayarak Nirancan’ı bulduklarını söyler. Nirancan bunu duyar ve onların arabalarından kaçarak bir otobüse biner. Adamlar takip etse de Nirancan onlardan kurtulur.

Nirancan Mumbai’ye gelmiştir. Burada dua etmek için tapınağa gelmiş aynı gün Angeli de tapınağa gelmiştir. Bir adam Angeli kuşlara yem atarken Angeli’nin mangalsutrasını çalar.  Angeli Hırsızın peşine düşerken hırsız Nirancan’a çarparak mangalsutrayı düşürür. Nirancan bunun Angeli’nin olduğunu bilerek onun peşine düşer. Hırsız önde Angeli arkada Nirancan da Angeli’nin arkasından koşuyor.

Nirancan 2 günden beri aç olduğu için daha fazla koşamaz ve yere yığılır. Angeli de koşmayı bırakıp kalabalığın olduğu yere doğru gider. Yerde yatan kişi Nirancan’dır. Angeli onu küpesinden tanıyacaktır. Başta çektiği işkenceleri düşünerek yanaşmak istemese de sonra onu yerden kaldırıp bir yere oturtur. Biraz sonra kendine gelen Nirancan ile konuşmaya başlar. Nirancan Varad’ın yaptıklarından bahsetmektedir. Slok,  Angeli’yi merak ederek tapınağa gelirken Angeli de eve doğru gitmek için taksiye binmiştir.

Angeli onu eve getirir. Kapıyı Asta açınca ne diyeceğini bilemez ve onu içeri alırlar. Asta Slok’a ne diyeceklerini düşünmektedir. Angeli onu bu halde bırakamazdım diye konuşur. Asta Nirancan’a inanmadığını hala onun rol yaptığını düşünmektedir. Kalindi beklenen imzayı atmıştır. Mala ise Amkush’tan hoşlandığı için kağıtları almış Ankush’a sevgisini itiraf edinceye kadar vermemeyi düşünmektedir.

Nirancan için gelen doktor onun aç kaldığını bu yüzden bitkin düştüğünü söyler. Biraz sonra Slok gelir ve babasını görünce şok olur. Nirancan onu görünce çok sevinir ve ondan özür dilemeye başlar. Slok onu affetmeyeceğini ve bu evden gidene kadar evi terk edeceğini söyleyerek çıkıp gider. Slok yemek kamyonlarının yanına gelmiştir. Angeli Asta’yı Slok ile görüşmek için gönderir. Slok Asta’ya da bağırıp çağırır. Angeli da oraya gelmiştir ve Nirancan’ın nasıl biri olduğunu biliyorum ancak onu bu halde bırakamazdım diye Slok’a tepki gösterir. Slok babası evden gidene kadar kamyonda yatacağını ve Angeli’den Nirancan ve Slok arasında bir tercihte bulunmasını ister. Angeli böyle bir tercih yapmayacağını söyler.

Sojal ise kendini mala ve şöhrete  iyice kaptırmıştır. Üzerindeki elbiseleri modern elbiselerle değiştirmiştir. Annesi Jaja’da bu durumdan oldukça memnundur. Sidhart aldığı kredinin arkasında Varad’ın olduğunu öğrenince Jyothi’ye çok kızar. Renuka onları bu halde görünce sevinir. Sid Varad’ı arayarak krediyi bir seferliğine mahsus kabul ettiğini parayı en kısa zamanda ödeyeceğini söyler.

Nirancan Slok ile görüşmek ve ondan özür dilemek ister. Angeli biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söylese de Nirancan kabul etmez. Onun ısrarlarına dayanamayan Angeli Nirancan’ı yemek kamyonunun olduğu yere götürür. Nirancan Slok’u masaları silerken gördüğünde üzülüp ağlar. Bir zamanların haşmetli, varlıklı adamı şimdi masa siliyor. Nirancan onun yanına gider ve ona sarılır. Slok hiç tepki vermeden bekler. Ancak onun yaptıklarını düşünerek onu itekler. Angeli ve Asta olanları hayretler içinde izlemektedir.


 

Tatlı Bela 100. bölüm fragmanı



 






















 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.