Tatlı Bela 101. bölüm fragmanı ve özeti - 14 Eylül Cumartesi Varad da Evden Atılır

Tatlı Bela 101. bölüm fragmanı ve özeti - 14 Eylül Cumartesi Varad da Evden Atılır
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 14 Eylül Cumartesi günü ekranlara gelecek 100. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 101. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 101. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 101. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 101. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 101. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 101. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...


Tatlı Bela 101. bölüm özeti

Tatlı Bela geçen bölümünde Nirancan ile Angeli tapınakta karşılaşmışlar Angelionu eve getirmişti. Slok ise bu durumdan  oldukça rahatsız olmuş, evi terk etmişti. Nirancan ise kamyonda kalan Slok’un yanına giderek ondan özür dilemiş ve sarılmıştı. Slok ise hiç tepki vermemiş hatta onu iteklemişti. Nirancan Slok’tan özür dilemek için mücadeleye devam edecektir. Nirancan Slok’tan ne kadar da özür dilemeye çalışsa Slok bunu kabul etmemektedir. Babasının kimliğini artık taşımadığını ve kendisi için bir anlam ifade etmediğini söylüyor. Nirancan’a eğer benim için bir iyilik yapmak istiyorsan buraları terk et diyor. Angeli bu duruma tepki gösterse de Slok için bir değeri yoktur. Nirancan ise bu sözlerden sonra ortalıktan kayboluyor.

Jyothi ve Sid Riya’nın düğün davetiyelerini vermek için Varad’ın evine gelirler. Nirancan’ın nerede olduğunu soruyorlar. Sojal onun kendileriyle kalmadığını söyleyince Sid ve Jyothi şaşırırlar. Jyothi Kavya’ya Nirancan’ı soruyor. Kavya anne ve babasının onu cezalandırdığını söyler. Jyothi bunu kimseyle paylaşmamasını ister. Nirancan’ın daha eve gelmemesi üzerine Angeli ona bir şey olursa sizleri affetmem der. Slok ise umursamaz bir şekilde davranmaktadır. Az sonra Sachin televizyonu açmalarını ister. Herkes gördükleri karşısında şaşkındır. Nirancan canlı yayında yaptığı konuşmayla herkesten özür dilemektedir.  Angeli bu yaşananlardan sonra onun hatalarını kabul ettiğini söyler. Slok ise üzgündür. Televizyonu sadece Slok izlemiyor tabiki, Jyothi, Varad. Sojal ve kaç kişi daha. Varad şimdi yandık derken, TV ‘den olanları izleyen Jyothi Sojal’e ağzına geleni söyler. Varad ise işyerinde televizyon izleyenlere fırça atarak işlerini yapmalarını ister. Asta, Slok ve Angeli Nirancan’ı aramaktadırlar. Sonunda Slok ve Nirancan karşılaşırlar. Nirancan ondan özür dilemeye devam ederken Slok babasına sarılıyor. Nirancan artık uzaklara gidip cezasını çekeceğini söyler. Kavya dedesine yapılanlardan dolayı anne ve babasıyla konuşmayacağını söyler. Slok ise Varad ile konuşmaya gitmiştir. Nirancan Varad’ın  gücün esiri olduğunu ve Slok’u üzeceğini söyler. Ancak Asta merak etmemesi gerektiğini söyler. Slok babasını evden kovan Varad’a çok sert çıkar. Varad ona da aynı yalanları söylese de Slok buna inanmaz. Varad ile tartışmanın şiddeti artınca Varad Slok’un kolundan tuttuğu gibi kapı dışarı eder. Slok neye uğradığı şaşırmıştır. Ertesi gün işe giden Varad’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Ofisteki tabelalalarda Sarkar İndirajet yazmaktadır. Güvenlik görevlileri Varad’ı dışarı atıyor. Eve geldiğinde bir darbe daha yiyecekktir. Çünkü evleri ve arabası da İndirajet’in  olmuştur. Ahilya artık intikamını aldığını söylemektedir. Varad ve Sojal Asraham huzurevi’ne giderler. Burada kendisine tepki gösterirler. Varad hata yaptığını ve yaptıklarından dolayı özür dilemek istediğini söyler. Nirancan ise olanları gazeteden öğrenmiştir. Nirancan olanlardan kendini sorumlu tutuyor. Varad’ın tuzağa düşürüldüğünü anlıyor. Bu arada İndirajet ve annesi evdeki Nirancan’a ait resimleri kaldırtıyor. Ahilya artık intikamını aldığını ve rahat bir uyku uyuyacağını söylüyor.


 

Tatlı Bela 101. bölüm fragmanı








 






















 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.