Tatlı Bela 107. bölüm fragmanı ve özeti - 20 Eylül Cuma Nirancan ihaleyi kazandı

Tatlı Bela 107. bölüm fragmanı ve özeti - 20 Eylül Cuma Nirancan ihaleyi kazandı
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 20 Eylül Cuma günü ekranlara gelecek 107. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 107. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 107. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 107. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 107. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 107. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 107. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...


 

Tatlı Bela 107. bölüm özeti

Tatlı Bela geçen bölümünde Slok’un haberi olmadan okula giden çocuklardan Misti kamyonun altına girmek üzereyken Slok tarafından kurtulmuştu. Slok bu olaydan sonra İndirajet tarafından işten kovulmuştu. Bu arada büyük bir ihale vardır ve şimdiden ihaleyi almak için Nirancan ve ailesi çalışmalara başlamışlardı. Ankush ise değişmek bir tarafa iyice agresifleşmeye başlamıştır. Asta ile Slok’un sevgililer günü kutlaması ise izlemeye değerdi.

Slok işten atıldıktan sonra Shinti odasına giderek annesinin resmine bakarak özür dilemektedir. Shinti olan olaylardan kendisini sorumlu tutmaktadır. Asta ise onun peşinden gelmiş ve doğruyu söylemesi gerektiğini ve Slok’a teşekkür etmesini ister. Shinti Slok’un peşinden giderek ona teşekkür eder. Daha sonra onun kalması için ondan özür dilemeye başlar. Shinti kulaklarını çekerek ondan özür dilemektedir.

Rasmi Shinti’nin dışarda kulaklarını çekip Slok’tan özür dilediğini söyleyince evdekiler sinirle dışarı çıkarlar. İndirajet ve Poornima Slok’un çocukları korkutarak özür dilettiğini düşünürler ve fırça atmaya başlarlar. Shinti daha fazla dayanamaz ve Slok’un haberi olmadan okula gittiklerini söyler. Slok tekrar işe girer. İndirajet Shinti’ye kızarken Slok ona sahip çıkar.

İhale için zaman yaklaşmaktadır. Asta İndirajet’in vereceği teklifi görmek için planlar yaparken Slok da ihale için şartname hazırlamaktadır. Slok kimsenin heberi olmasın diye çocukların odasında hazırlık yapmaktadır. Eve sarhoş gelen Poornima Slok’a ne yaptığını soruyor. Slok çocuklar için bir sunum yaptığını söylüyor. Slok ile Poornima arasında çok sert tartışmlar yaşansa da kaza ile bazı yakınlaşmalar da yaşanmaktadır.

Bu arada Asta dua eden birisini görür arkasından yaklaşır. Dua eden kişi Ahilya’nın sır gibi sakladığı Kavita’dır. Asta ile Kavita’nın karşılaşması an meselesi iken Ahilya odaya gelir ve Asta’yı dışarı gönderir. Kavita’yı ise daha fazla dikkat etmesi için uyarır.

Asta ve İndirajet ihaleye girilecek arsa ile ilgili bilgi almak için Advut’un ofisine giderler. Advut karşısında Asta’yı görünce şaşırsa da bozuntuya vermeden bilgi verir. Ancak masanın üzerinde duran Advut ve Asta’nın birlikte çekilen resmi İndirajet tarafından görülecekken son anda Advut tarafından kaldırılır. Advut Nirancan ile akraba olduğunu ancak kızına yaptıklarından dolayı ondan nefret ettiğini söyleyince Asta tebessüm eder. İndirajet ise memnun olur.

İndirajet Advut görüşmesinin bitiminde Slok ile Nirancan da oraya gelmişlerdir. Nirancan ve Slok onları görünce şaşırırlar. İndirajet onları görmeden saklanırlar. Ancak İndirajet arabasıyla giderken Slok’u görüyor. Asta’ya Ballu’yu gördüğünü söyler. Asta Slok’a mesaj çekerek görüldüğünü söyler. Slok koşarak okula çocukları almaya gider ve onları eve getirir. İndirajet eve sinirle girer. Gözleri Slok’u arar. Slok ise çocuklara ders anlatmaktadır. İndirajet sevinir.

Slok ihalede İndirajetin vereceği teklifi öğrenir ve VArad’a bilgi gönderir. İhale günü kazanan tabiki Nirancan olmuştur. Nirancan’ın evinde şenlik vardır. Ahilya ise ihaleyi kazanacaklarını düşünerek evde yemekler yaptırmış masalar hazırlatmıştır. İndirajet eve geldiğinde sinirden adeta kükremektedir. Ahilya ise İndirajete ihaleye fazla çalışmadığından dolayı kızar. Nirancan ve ailesi için şimdi daha zor bir süreç başlayacaktır. İhaleye ön kabul için para verilmesi gerekiyordur. Ancak elde avuçta beş kuruş para yoktur.

Tatlı Bela 107. bölüm fragmanı







 





































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.