Tatlı Bela 110. bölüm fragmanı ve özeti - 23 Eylül Pazartesi Slok ile Poornima Yakınlaşıyor

Tatlı Bela 110. bölüm fragmanı ve özeti - 23 Eylül Pazartesi Slok ile Poornima Yakınlaşıyor
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 23 Eylül Pazartesi günü ekranlara gelecek 110. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 110. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 110. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 110. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 110. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 110. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 110. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...


 

Tatlı Bela 110. bölüm özeti

Nirancan ihaleye ödenecek para için kimin kefil olduğunu merak etmektedir. Ankuskh ise babasının mektubundan sonra hayatı tamamen farklılaşmıştır. Asta ile daha önce konuşan Ankush’un ihaleden haberi olmuş ve ihale için gerekli olan para için bankaya giderek Nirancan’a kefil olmuştur. Durumu öğrenen Angeli ve Sojal Kalindi’nin evine gelerek Ankush’a teşekkür etmek isterler. Kalindi çok mutludur. Kalindi Mala ve Ankush’a sindorlarını sürerek eve alır. İkilimiz evleneceklerini de söyleyince sevinç katlanır.

Rashmi ve Poornime Asta’ya haddini bildirmek istemektedirler. Bunun için Asta’nın odasına giderek dolabında ne kadar elbise varsa aşğıya indirirler. Elbiselere su dökerek tahrip etmeye çalışırlar. Asta ise İndirajet il bir iş yemeğine çıkacaktır. Elbiselerin ıslak olduğunu görünce ne yapacağını bilemez. Rashmi ona bir elbise getirir ve bunu giyebileceğini söyler. Asta mecburan kabul eder. Ancak elbise İndirajet’in çok sevdiği eski eşine aittir.

Rashmi’nin oyununa göre İndirajet elbiseyi görünce çok kızacak ve Asta’yı azarlayacaktır. İndirajet lokantada Asta’yı beklemaktedir. Asta gelince heyecanla ayağa kalkar eski eşinin elbisesini görünce çok mutlu olur ve Asta’ya sarılır. Asta şok şok şok…. Asta hössst diye çıkışır. Herkes onları izlemektedir. Asta herkesin içinde İndirajet’i yerin dibine geçirirerek oradan ayrılır. Daha sonra Slok’un yanına gider ve olanları anlatmak ister ancak bunu erteler.

Ahilya ihaleyi kaybetmelerine rağmen evde verecekleri partiyi iptal etmeyeceklerini söyler. Evdeki partide giymesi için Asta’ya bir elbise verir. Poornima ise Asta’yı rezil etmek için bir şans daha yakaladığını düşünür ve Rashmi ile bu düşüncelerini paylaşır. Elbisenin fermuarını bozacaklar ve Asta o gün herkesin önümde rezil olacaktır. Partinin olduğu gün Asta elbisesiyle gelir ve konuklarla konuşmaya başlar. Ahilya Asta’nın elinden tutarak İndirajet ile dans etmesini sağlar. Slok sinirden çatlamaktadır ancak mecburen susmayı tercih eder.

Rashmi Asta ile Poornima’nın elbisesinin aynı olduğunu görünce telaşlanır. Aksilik ki Poornima’nın giydiği elbisenin fermuarı yavaş yavaş açılmaktadır. Poornima bunu farkeder ama elinden bir şey gelmez. Slok’ta onun bu halini görmektedir ve müdahale edebilmek için onunla dans ediyor havası vererek fermuarını çeker. İndirajet Slok’un kardeşi ile dans ettiğini görünce çılgına döner. Ona tokat atmak üzereyken Slok elini tutar. Poornima ise Slok’un kendisini rezil olmaktan kurtardığını söyleyince İndirajet Slok’tan özür diler.

Ahilya Asta ile İndirajet’in yakınlaşmasından memnundur. Bunun için de ortamlar oluşturmaya çalışır. Poornima da Slok’a karşı ilgi duymaya başlamıştır. İndirajet Asta ile yakınlaşmaya çalışmaktadır. Ahilya şehir dışına gidecek olan İndirajet’in Asta ile gitmesini ister. İndirajet bunu kendisinin de istediğini ancak Asta’nın bunu kabul etmeyeceğini söylüyor.

Tatlı Bela 110. bölüm fragmanı







 
















































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.