Tatlı Bela 115. bölüm izle! Tatlı Bela 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Tatlı Bela 115. bölüm izle! Tatlı Bela 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Günlük olarak yayınlanan ve kendi kuşağında önemli oranlar elde eden Hint dizisi Tatlı Bela 115. bölümü ile yayında. Dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Tatlı Bela'yı tek parça, full, HD ve izle7.com izle seçenekleri ile haberimizden izleyebilecek içeriklere ulaşabilirsiniz. İşte 28 Eylül Cumartesi gününe dair detaylar...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 115. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 115. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 115. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 115. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

 

Tatlı Bela 115. bölüm özeti

Tatlı Bela'da bugün Angeli Nirancan ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra büyük bir yıkıma uğramış, ruh gibi yola çıkarak bilinçsizce yürümeye başlamıştır. Slok ve Asta da onun peşinden giderek onu yakalamışlar ancak bir kamyon Slok ve Anjeli’ye çarparak Angeli’nin ölmesine, Slok’un komada kalmasına ve Asta’nın da kaybolmasına sebeb olmuştu. Slok ise tüm gerçekleri öğrendiğinde hayatı zindana dönmüştü.

Slok Asta’yı aramaya devam etmektedir. Sürekli Asta ile ilgili rüyalar görmekte onun hasretini hayallerde gidermektedir. Aynı şekilde Kalindi de  kızının hasretine dayanamamakta ve onun kapalı bir yerde tutsak olarak tutulduğunu görmektedir. Slok tapınağa gider, Asta da tapınağa gelmiştir. İkisi de birbirini görmeden dua ederler. Slok tapınakta dolaşırken Asta’nın sesini duyar ve her yerde onu aramaya başlar. Asta ise o esnada bir çocuğa yiyecek yedirmeye çalışmaktadır. Slok her yere bakmasına rağmen Asta’yı bulamaz, ümidini kestiği bir anda onu arabaya binerken görür. Arabanın peşinden koşsa da yetişemez. Eve geldiğinde Varad’a Asta’yı tapınakta gördüğünü ve yarın yine tapınağa gideceğini söyler.


Ertesi gün Varad ile birlikte tapınağa gelen Slok tapınak kapanana kadar orada bekliyor ancak Asta oraya gelmesine rağmen karşılaşamıyorlar. Jyothi çok üzgün olmasından dolayı erken doğum yapmıştır buruk mutluluğunu kardeşleriyle paylaşır. Renuka ise Jyothi’ye kötü davranmaya devam etmektedir. Sid ise bu duruma üzülür. Slok ve Varad tapınağa bir umut gitmeye devam ederler ancak sonuç alamazlar.

Kavita’nın dans yarışması yapılacaktır. Yarışmaya Kavita’nın ısrarı üzerine Slok’da katılır. Aynı yarışmada İndirajet’in kızı Misti’nin de performansı vardır. Asta Misti’nin kendi kızı olduğunu düşünmekte ve onun performansını hayranlıkla izlemektedir. Misti’nin performansından sonra sıra Kavita’ya gelir. Asta Kavita’yı daha önce görmüş gibi onu izlemeye başlar. Yarışmalar sonunda Kavita 1. olurken ödülünü alır. Slok Varad’ı arayarak Kavita’nın 1. olduğunu söyler. Varad Sojal’e bu müjdeyi verir.Sojal ise hastalanmış ve yatakta yatmaktadır.

Slok Kavita ile dışarda beklerken Asta’yı görür ve peşimden koşar bu esnada Kavita’yı yalnız bırakmıştır. Geri geldiğinde Kavita’yı tutan kadın Slok’a fırça atıyor. Eve geldiklerinde Kavita’nın yalnız bırakıldığını duyan Varad ve Sojal Slok’a tepki gösterirler. Slok onlardan özür diler. Renuka ise yeni doğan torunu için ritüel yapmak ister ancak Jyothi bu durumda nasıl ritüel yapalım dye Renuka’ya tepki gösterir. Renuka sizin ailenizin alengirli işleri hiç mi bitmeyecek sizin yüzünüzden doğru dürüst bir şey yapamayacak mıyız diye tepki gösterince Jyothi ağlamaya başlar.

Nihayet Slok tapınakta dua ettiği bir gün Asta ile karşılaşır. Slok Asta’yı görünce ona sarılır ancak Asta onun kim olduğunu bilememektedir. Slok’a tepki gösteren Asta onunla tartışmaya başlar. Slok Asta’nın gerçek kimliğini hatırlatmaya çalışırken tokatı yer. Aynı zamanda oradakiler Slok’un Asta’yı taciz ettiğini düşünerek Slok’a saldırırlar. Asta oradan uzaklaşır. Varad ise Slok gelmeyince endişelenir. Tapınağa gittiğinde Slok’u sorar ancak oradakiler onun tacizci olduğunu söyleyerek ona tepki gösterirler. Varad karakola giderek yardım ister.

Slok ise bir evde yatakta yatmaktadır. Kalktığında kafası sargılıdır.  Chowski’nin hanımı kocasının onu bulduğunu ve buraya getirdiğini söyler. Asta ise olayın şokunu üzerinden atamamıştır ve İndirajet’e tapınakta yaşadığı olayı anlatır. İndirajet Slok’un Asta’yı bulduğunu düşünerek gerilmiştir. (Asta hafızasını kaybettikten sonra İndirajet’i kocası, İndirajet’in çocuklarını da kendi  çocukları zannetmektedir) Slok ise durmaya hiç niyetli değildir. Asta’nın hafızasını yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır. Slok Kalindi’yi arayarak Asta’yı bulduğunu ancak onun hafızasını kaybettiği için başka biriyle evli olduğunu zannettiğini söyler. Kalindi sevinir ancak bir yandan da tedirginliği artar.

Slok Asta’nın fotoğraflarını her tarafa asarak aranıyor ilanı verir. Asta arabasıyla gittiği bir sırada şoför bir anda duruyor ve Asta’ya asılı resimleri gösteriyor. Asta ilanda bulunan telefon numarasını arayarak Slok ile bir görüşma yapmak ister. Slok bu duruma çok sevinir.

Tatlı Bela 115. bölüm fragmanı










 




 































































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.