Tatlı Bela 118. bölüm fragmanı ve özeti - 1 Ekim Salı Slok Asta’yı Önemsemeyecek

Tatlı Bela 118. bölüm fragmanı ve özeti - 1 Ekim Salı Slok Asta’yı Önemsemeyecek
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 1 Ekim Salı günü ekranlara gelecek 118. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 118. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 118. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 118. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 118. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 118. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 118. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...
 

Tatlı Bela 118. bölüm özeti

Slok Asta’nın kendine geldiğini öğrenince Asta’nın yanına gittiğinde Asta yine sinir krizleri geçirmeye başlar. Doktor onu zor kontrol ederken Slok’tan dışarı çıkmasını ister. Slok dışarı çıktığında Asta İndirajeti arayarak ona hastanede olduğunu ve başından geçenleri anlatır. Doktor Slok ile konuşmasında Asta’nın büyük bir travma yaşadığını ve bir daha tekrarlanması durumunda Asta’nın ölebileceği uyarısında bulunur. Slok ise Asta’nın peşinden ısrarlı gitmelerini bir müddet erteleme kararı alır.


İndirajet hastaneye geldiğinde Asta ile konuşur. İndirajet Asta’nın eski hafızasına gelmediğini gördüğünde rahat bir nefes alır. Kalindi bir müddet dinlendikten sonra kendisine gelir. Advut ve Ajju sevinirler. Slok Varad’ı arayarak onları bilgilendirir. Varad bütün bu olanlardan kendini sorumlu tutmaktadır. Sojal ise Varad’ı teselli etmektedir. Asta’ya bakan doktor Slok’un yanında yer almaktadır ve Slok için elinden geleni yapar. 

İndirajet hastane çıkışında Slok ile konuşur. Doktorun bir daha rahatsızlanması durumunda Asta’nın ölebileceğini söylediğini ve Asta’yı kaybetmemek için ondan uzak durmasını ister. Slok ise bu acı gerçekle ne yapacağını bilememektedir. İndirajet’in Asta’yı ziyaretinde Asta Slok’u soruyor. İndirajet panikler ve Slok’un daha önce kendi yanlarında çalıştığını ve kazada eşini kaybettiğini, ölen eşinin isminin Asta olduğunu ve bu yüzden kendilerini rahatsız ettiğini söyler. Ancak bundan sonra rahatsız etmeyeceğini de sözlerine ekler.

Slok Asta’nın yokluğunda onun hayali ile yaşamktadır. Slok’un yalnızlığında en büyük destekçisi doktor kadın olmuştur. Slok eve dönmeye karar verir. Varad’a Asta’nın yaşadığı travmayı anlatır ve bundan sonra Asta’ya değişik yollarla ulaşabileceklerini söyler. Bundan sonra Slok ve sevenleri Asta’yla fazla ilgilenmiyor gibi yaparak ona yaklaşmayı hesap etmektedirler. Bunun için ilk olarak Aspara Asta’nın evine hizmetçi olarak girer ve Asta ile ilgili bilgileri anlık Slok’a bildirir. 

Asta çiçekçiye geldiğinde Slok’u görüyor ancak Slok onu görmezden gelerek yok sayıyor. Böylelikle Asta’nın güvenini de kazanmanın planı yapılmaktadır.

Tatlı Bela 118. bölüm fragmanı





















 































































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.