Tatlı Bela 120. bölüm izle! Tatlı Bela 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Tatlı Bela 120. bölüm izle! Tatlı Bela 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Günlük olarak yayınlanan ve kendi kuşağında önemli oranlar elde eden Hint dizisi Tatlı Bela 120. bölümü ile yayında. Dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Tatlı Bela'yı tek parça, full, HD ve izle7.com izle seçenekleri ile haberimizden izleyebilecek içeriklere ulaşabilirsiniz. İşte 3 Ekim Perşembe gününe dair detaylar...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 120. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 120. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 120. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 120. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

 

Tatlı Bela 120. bölüm özeti

Renuka bebeğin adlandırma töreninde misafirlerle birliktedir. Misafirler çocuğun ismini sorduklarında Jyothi DERİN diyor. Misafirler ismin basit ama hoş bir isim olduğunu söylüyorlar. Misafirler gittikten sonra Renuka çocuğun ismini bu kadar basit tuttuğu için gelinini azarladı. Ancak Sid annesinin tavrına çok üzülen Jyothi’ye destek vererek ona her şey güzel olacak diye tesellide bulunur. İndirajet Asta’ya kendisine haber vermeden neden gittiğini soruyor ve bundan sonra böyle bir şey yapmaması için Asta’yı uyarıyor. Asta da hatasını kabul ediyor.


Köyün birinde sel felaketi olmuştur ve Sid’in ekibi köye ulaşmıştır. Sid bir telefon alır ve oraya geleceğini söyler. Annesi Renuka buna izin vermeyeceğini ve hayatını riske etmesine izin vermeyeceğini söyler. Jyothi ise insanlara faydalı olacaksa gitmesine onay verdiğini söyler. Renuka Jyothi’ye kızar. Ancak Sid annesini bencillikle suçlar ve ne olursa olsun gideceğini söyleyeek ayrılır. Renuka hayatını riske atan Sid için dua ederken ağlar.

Asta İndirajet’in kahvaltı yapmasını ister. İndirajet kahvaltı yapamayacağını iş yükünün çok olduğunu ve kendisine yardım etmesini ister. Amacı Asta’nın sürekli yanında olmasını ister. Aspara poja tabağı ile gelir ve bugün tapınağa gidilmesi gerektiğini söyler. İndirajet bunu bilmediğini ancak Asta ile birlikte gitmelerini teklif eder. Asta ise bugün iyi olmadığını ve töreni evdeki tapınakta yapacağını söyler. Aspara ise Slok’un tapınağa gittiğini düşünerek Asta’yı nasıl olurda gitmesi için ikna ederim diye düşünmeye başlar.

Renuka telefon görüşmesi yaptığında Jyothi kiminle konuştuğunu soruyor. Renuka buna çok kızar ve ona işleri yapmasını ister. Renuka yine bir iş çeviriyor ama hayırlısı. Slok Asta’yı tapınakta beklemektedir. Apsara onu arayarak Asta’nın bugün gelemeyeceğini İndirajet’in onun dışarı çıkmasına izin vermediğini söyler. Slok şok olmuştur. Jyothi ise haberlerde sel felaketi ile ilgili haberler dinlemektedir. Jerilirken Riya ona moral vermeye çalışır. Annesinin nerede olduğunu sorar. Jyothi hiç bir şey demeden çıktığını söyler. Ancak Renuka yine bir bankaya gidip görüşme yapmaktadır.

Bu arada Slok okul müdüründen çocuklarla ilgili bir kamp olması için yardım alır. Okul müdürü Nirancan’ın iyiliklerinden dolayı bunu yapabileceğini söyler. İndirajet’in çocukları da bu kampa katılmak için ısrar ederler. Sonunda kamp için izin çıkar. Apsara’nın oyunlarıyla çocuklara ait kart çekmecede unutulmuş numarası yapılır. Asta kartları görünce çok şaşırır ve onları bizzat kendisinin yetiştireceğini söyler. Bu sırada İndirajet toplantı ile meşguldür. Asta şoföre hazırlanmasını ister ve kestirme bir yoldan gitmeye başlarlar. Bu arada Slok’un arkadaşları levhaları değiştirir ve arabayı ormanın içine gönderirler. Araba aniden duruyor.

Asta neden durduklarını soruyor. Araba daha önce döşenen çivi yüzünden tekeri patlamıştır. Şoför ne yapacağını düşünürken yardım almak için yola çıkıyor. Bu sırada Slok arabasıyla oraya geliyor. Asta onu görünce her şeyi onun planladığını söyler. Slok dağın başında böyle bir şeyi yapmasının imkansız olduğunu söylüyor. Asta neyseki şoförün yardım almaya gittiğin ve biraz sonra gidebileceklerini söylüyor. Ancak Chowski adamı durdurup içki ikram ediyor. Adam kendinden geçiyor. Slok ü korkutuyor, Asta ormanın içinde yürürken bir köpek onu kovalıyor. Asta köpeğin korkusundan bir kuyuya düşüyor.

Tatlı Bela 120. bölüm fragmanı



 






















 































































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.