Tatlı Bela 121. bölüm fragmanı ve özeti - 4 Ekim Cuma İndirajet Asta'ya teslim ediliyor

Tatlı Bela 121. bölüm fragmanı ve özeti - 4 Ekim Cuma İndirajet Asta'ya teslim ediliyor
Kanal 7'nin en çok izlenen dizilerinden Tatlı Bela 121. bölümü ile ekranlara geliyor. Yeni bölümünde Asta ile ilgili gelişmelerin yaşanacağı dizide neler olacağı merak ediliyor. Tatlı Bela 121. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 121. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 121. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 121. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 121. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 121. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...
 

Tatlı Bela 121. bölüm özeti

Slok Asta Slok’tan kaçarken bir çukura düşmüştür. Sid ise bir yardım kuruluşunun çağrısı üzerine sel felaketinde yardıma ihtiyacı olanlar için gitmiştir. Renuka ise her zamanki gibi Jyothi’yi ezmeye devam etmektedir. Daha önce bankaya parasını kaptıran Renuka yine bir banka ile görüşmektedir.

Asta çukura düşmüş ve yardım edin diye bağırmaktadır. Slok Asta’nın çukura düşmesine neden olan köpeğin sahibine köpeği çağırmasını ister. Daha sonra Asta’nın yanına giderek yardım teklifinde bulunur. Asta bu teklifi reddederken SLok onu vahşi hayvanlarla korkutmaya çalışır. Asta yardım almayı kabul ettiğinde Slok ondan özür dilemesini ister. Tam bu esnada Slok’da cumburlop kuyuya düşer. Asta kahkahayla gülmeye başlar. Allah’ın Slok’u  cezalandırdığını söyler. Şimdi her ikisi de kuyudadır  ve çıkmaya çalışırlar.

Uzun uğraşılar sonunda çıkmayı başarırlar. Ormanda yürümeye devam ederler. Asta hiç bir şeyden korkmadığını karete bildiğini söyler. Bu arada kafasına bir kuş pisler. Slok gülüyor…Bu arada Jyothi Sid’e telefonla ulaşmayı başarır. Sid burada bir çok insanın öldüğünü ancak kendisinin iyi olduğunu söyler. Jyothi Renuka’nın elinde bileziklerle çıktığını söyler ve onun tekrar kandırılabileceğini söyler. Sid Renuka’yı telefonla arar ancak Renuka’ya ulaşamaz. Tekrar Jyothi’yi arayarak Renuka’nın telefonunu meşgule attığını söyler.

Ertesi gün Sid gelmiştir ve annesine kızmaktadır. Renuk a’ya kiminle görüşmeye gittiğini soruyor. Renuka torunlarının gelecekleri ile ilgili bir hesap açtırdığını söyleyince Sid Jyothi’ye kızıyor. Jyothi yanlış anlamadan dolayı Renuka’dan özür diler. Jyothi bundan sonra güzel bir başlangıç yapılmasını önerir ve çay getirir Renuka çayı da teklifi de kabul eder. Asta suda ıslanınca üşümeye başlar. Kapalı bir yere giderler ve ASta çok üşüdüğünü söyler. Slok orada ateş yakar. Asta’yı izlemeye başladığında elini ateşten çekmeyi unutur. Asta onu uyarır. Slok Asta’ya bakmaktan kendini alamadığını ve onu çok sevdiğini söyler ancak bunu desem inanmazsın diye de laf vurur. 

Olaylar gün boyunca devam eder. Sonunda Slok Asta’yı İndirajet’in evine götürüp teslim eder. İndirajet bu kadar zamandır Slok ile beraber olan Asta’nın hafızasının eski haline gelmesinden korkar. Asta’ya ne yaşadıklarını soruyor ve Asta Slok olmasaydı ölebileceğini söyler. İndirajet Slok’u görünce ona teşekkür eder. İndirajet Slok’un tüm bunları planladığını düşünmektedir ve Asta’nın bundan sonra her zaman kendisinin olması için palnlar yapmaktadır.

Tatlı Bela 121. bölüm fragmanı



 


































 































































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.