Tatlı Bela 123. bölüm izle! Tatlı Bela 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Tatlı Bela 123. bölüm izle! Tatlı Bela 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Günlük olarak yayınlanan ve kendi kuşağında önemli oranlar elde eden Hint dizisi Tatlı Bela 123. bölümü ile yayında. Dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Tatlı Bela'yı tek parça, full, HD ve izle7.com izle seçenekleri ile haberimizden izleyebilecek içeriklere ulaşabilirsiniz. İşte 6 Ekim Pazar gününe dair detaylar...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 123. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 123. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 123. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 123. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

 

Tatlı Bela 123. bölüm özeti

Slok İndirajet’i arıyor ve düzenlemeyi beğenip beğenmediğin soruyor. Slok Asta’nın seçimini çok iyi bildiğini ve oraya her şeyi kendisinin koyduğunu söyler. İndirajet oldukça kızgındır. Gece Slok Asta’yı düşünür ve ona iyi geceler mesajı atar. Asta da karşılık verirken neden Slok’u düşünüyorsun neden onunla vakit geçirmek sana mutluluk veriyor diye içinden geçirmektedir. Sabrın sabahı, Shlok Astha’nın benimle buluşmak istediğini bildiğini düşünüyor, ancak bir sebebin olması gerekiyor. Ona sesleniyor ve Maharashtra yemek festivali hakkında diyor ve yeni yemek tanıtılacak. Gelemeyeceğim, üzgünüm evlilik hazırlıkları var diyor. Evliliğini soruyor. Benimkisi, daha önce evlendiğimde mahkeme evliliği yaptı, bu yüzden kocam benim 10’uncu yıldönümünde tüm ritüeller tarafından evlendirilmemi istiyor, bir şey hatırlamıyorum, bir kaza geçirdiğimde belki de kader olmayacak. Geçmişimizi hatırlatmamı ister misin ? Aramayı bitiriyor.


Asta alışveriş için çıktığı çarşıdan geri dönmek için taksiye bakar ancak bugün grev olduğu için kimse çalışmamaktadır. Slok morosikleti ile gelir ve Asta ile dondurma yemeye gider. SlokAsta’yı yetimhaneye götürür ve balonlar alır ve parasını öder. İndirajet Asta’yı arar. Asta hemen eve gitmesi gerektiğini söyler. Slok onu eve getirdiğinde Asta’nın sarisi motora takılır. İndirajet ise olanları pencereden izlemektedir. Asta eve geldiğinde ona nerede olduğunu sorar. Asta alışverişe gittiğini ve şarjının çok az kaldığını, taksi için beklerken Slok’un yardımıyla buraya geldiğini söyler. İndirajet bir an önce bir şeyler yapması gerektiğini yoksa Asta’nın elinden çıkacağını düşünmektedir. Slok ise eve çok mutlu dönmüştür. Sojal Asta’nın hafızasının yerine mi geldiğini soruyor. Slok ses çıkarmaz ancak çok güzel bir gün geçirdiğini söyler.

Bu arada Slok Asta’ya ailesinin kim olduğunu İndirajetten sormasını ister. Asta İndirajet’in düğün için bütün konuklara haber verdim demesi üzerine kendi ailesini soruyor. İndirajet korkmuş vaziyette. Kalindi ise İndirajet’in yanına giderek kızımı neden alıkoydun diye hesap soruyor. İndirajet ona olanları anlatır. Asta’yı izlerken onun mutlu olduğunu görüyor. Kalindi de kafayı yemiş ve Slok’a güvenmiyor artık. Kader onları bu şekilde bağlamış diyerek İndirajet’e inanıyor. İşler karışıyor…

Tatlı Bela 123. bölüm fragmanı



 











































 































































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.