Tatlı Bela 125. bölüm izle! Tatlı Bela 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Tatlı Bela 125. bölüm izle! Tatlı Bela 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Günlük olarak yayınlanan ve kendi kuşağında önemli oranlar elde eden Hint dizisi Tatlı Bela 125. bölümü ile yayında. Dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Tatlı Bela'yı tek parça, full, HD ve izle7.com izle seçenekleri ile haberimizden izleyebilecek içeriklere ulaşabilirsiniz. İşte 8 Ekim Salı gününe dair detaylar...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 125. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 125. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 125. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 125. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

 

Tatlı Bela 125. bölüm özeti

Tatlı Bela geçen bölümünde Slok ike İndirajet arasında bir meydan okuma yaşanmıştı. Slok Asta’nın doğum gününü ne pahasına olursa olsun kutlayacağını söylerken İndirajet buna izin vermeyeceğini söylemişti. Slok Apsara ile her şeyi ayarlamıştır. İndirajet ise evden ayrılmamaya kararlıdır. Çocuklar hafta sonunu dışarda geçirmek için Asta’dan izin alırlar fakat İndirajet Asta’nın dışarı çıkmasına izin vermez şoförden onları gezdirmesini ister. Slok daha önce ayarladığı kişiyle çocukların olduğu arabaya çarpmasını ister. Adam arabasıyla hafifçe çarpar.


Az sonra şoför İndirajet’i arayarak karakolda olduğunu söylüyor. İndirajet çocukların durumunun iyi olduğunu öğrenir. Ancak karakola gitmesi gerekmektedir. Asta’ya karakola gidip hemen geleceğini söyler. Slok dışarda motoru ile İndirajet’in çıkmasını bekler ve gidince Asta’yı arar. Asta’ya hediye alacağını bunun için dışarı çıkmasını ister. Asta çıkacağını söyledi.

Asta dışarda motor ile bekleyen Slok’un arkasına binerek yola çıkıyor ve nereye gittiklerini soruyor. Slok hiç bir şey sormamasını ister. Asta hediyesini ne zaman alacağını soruyor, Slok hani soru sormayacaktın diye kızıyor. Asta acıktığını söyleyince ona yamek ısmarlıyor Asta bu yemeği çok sevdiğini söyler. Slok senin neyi sevip neyi sevmediğini en iyi ben bilirim diye söyler. Asta onun yanında neden bu kadar mutlu olduğunu düşünmektedir. Neyse Slok çay içeceklerini söyler ve geldikleri yerde pastayı keserler. Asta’nın doğum gününü bu şekilde kutlar. Çektiği görüntüleri de İndirajet’e gönderir. İndirajet gördükleri karşısında çok sinirlenir. Apsara kıs kıs gülmektedir.

Birde güzel haber Renuka ile Jyothi çok güzel anlaşmaya başlarlar. Bu durum Sid’in çok hoşuna gider. Asta eve geldiğinde İndirajet ona nerde olduğunu soruyor. Asta arkadaşı Slok ile olduğunu söyler. Bir ara çocuklar Ballu’dan bahsederler. Asta Ballu’nun kim olduğunu ve nasıl olduğunu sorar. Çocuklar onun çok iyi birisi olduğunu ancak babalarının onun hakkında konuşmaları yasakladığını söylerler. Misti onu çok özlediğini söylemektedir. (Ballu Slok’un bakıcıyken kullandığı isimdir) Çocuklar babalarından çok korktukları için Asta’ya konuşmalardan babalarının haberi olmamasını isterler.

Tatlı Bela 125. bölüm fragmanı

























































 































































 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.