Tatlı Bela 46. bölüm fragmanı ve özeti - 21 Temmuz Pazar

Tatlı Bela 46. bölüm fragmanı ve özeti - 21 Temmuz Pazar
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 46. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 46. bölüm özeti ve fragmanı...

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 46. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...

Tatlı Bela 46. bölüm özeti
Diziseti.tv'deki özete göre Tatlı Bela dizisinde Swati nin ortaya çıkması Slok’u sevindirmiş ancak bu sevinç fazla sürmemiş ve Swati Slok’u son bir defa daha görerek hayata gözlerini yummuştu. Slok bu durumdan yine Anjeli yi sorumlu tutmuştur. Swati nin kardeşi Aditi Anjeli nin Slok tan ayrılması için ablası Swati ye yüklü miktarda para verdiğini itiraf etmiş, bu yüzden de Slok dan intikam almak için Asta yı kaçırmıştır. Tatlı Bela 46. Bölüm Özeti başlıyor. Asta bu aşamadan sonra Slok’a daha fazla ilgi göstermeye başlar. Slok da ona bu hassasiyetinden dolayı teşekkür eder. Asta bu durumu Varad’a söyler ancak Slok’un teşekkür ederken hiç gülmediğini söyler. Varad Slok’un hiç bir zaman gülmeyeceğini söylerken Asta 24 saat içinde onu güldürmeyi vaadeder. Asta hemen Slok’u güldürme planları yapar. Slok odasına girdiğinde Asta dans etmeye başlar. Ancak Asta nın elbisesi düşünce kendini yatağa atar. Bu durum Slok’u güldürür. Asta onun güldüğünü görünce resmini çeker. Asta bahsi kazanmanın heyecanı ile Varad’ın yanına gitmek ister ancak Slok gecenin bir yarısı bunun delilik olduğunu söyleyerek Asta yı sırtına aldığı gibi odasına geri getirir. İkili arasında yakınlaşmalar devam ederken bu sefer de Asta Slok’un banyoya gitmesinden habersiz banyoya girer ve ikili burada da suyun altında kalırlar. Asta düşmek üzereyken Slok onu tutar ve uzun uzun birbirlerine bakarlar. Slok’un ofisindeki bir işçi karısıyla fazla zaman geçiremediklerini söyleyerek Slok dan izin  ister. Karısının gönlünü yapmak için ona hediye alacağını söyler. Slok ona izin verir. Asta annesinin yanına düğün sonrası yapılacak olan ritüeller için gider. Sid, kendisi evde olmadığı için Jyothi nin güvenli bir yerde olmasını ister. Bu yüzden onu teyzesi olan Kalindi nin yanına götürür. Jyothi Kalindi yi görünce şaşırır ve ona herşeyi anlatır. Asta annesinin yanına gelince Kalindi Jyothi yi saklar. Asta onu görmeden ailesini davet edip evine geri döner. Döndüğünde Slok’u aramaya koyulur. Slok ise işçisinin sözlerinden etkilenerek Asta ya bir hediye almıştır.

TATLI BELA 48. BÖLÜM İZLE

TATLI BELA 48. BÖLÜM ÖZET

TATLI BELA 46. BÖLÜM ÖZETİ

TATLI BELA 46. BÖLÜM İZLE

TATLI BELA 46. bölüm İZLE

TATLI BELA 46. bölüm ÖZETİ

TATLI BELA 46. bölüm İZLE

TATLI BELA 46. bölüm ÖZET

tatlı bela 46. bölüm izle

TATLI BELA 46. bölüm ÖZET

TATLI BELA 46. bölüm İZLE

TATLI BELA 46. bölüm ÖZETİ VE FRAGMANI

tatlı bela 46. bölüm izle

tatlı bela 46. bölüm özeti

tatlı bela 46. bölüm izle

tatlı bela 46. bölüm özeti

tatlı bela 46. bölüm özeti

tatlı bela 46. bölüm izle

tatlı bela 37 .bölüm izle

tatlı bela 37 .bölüm özeti

tatlı bela 46. bölüm izle

tatlı bela 46. bölüm özet

TATLI BELA 46. bölüm ÖZETİ

TATLI BELA 46. bölüm İZLE

tatlı bela 46. bölüm izle

tatlı bela 46. bölüm özet

tatlı bela 46. bölüm izle

tatlı bela 46. bölüm özet ve fragman

tatlı bela 46. bölüm

tatlı bela 46. bölüm özet

TATLI BELA 46. bölüm İZLE

TATLI BELA 46. bölüm ÖZETİ

tatlı bela 46. bölüm izle

tatlı bela 46. bölüm özet

tatlı bela yeni bölüm izle

tatlı bela özet

Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Pazarrtesi gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.