Tatlı Bela 86. bölüm fragmanı ve özeti - 30 Ağustos Cuma

Tatlı Bela 86. bölüm fragmanı ve özeti - 30 Ağustos Cuma
Kanal 7'nin aralıksız olarak her gün yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Hint dizisi Tatlı Bela'nın 30 Ağustos Cuma günü ekranlara gelecek olan 86. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler için derlediğimiz haberde tüm detayları okuyabilirsiniz.

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 86. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 86. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 86. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 86. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 86. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...
 


Tatlı Bela 86. bölüm özeti

Tatlı Bela geçen bölümünde Slok Nirancan’ın bütün pisliklerini öğrenmiş ve arabasına binerek oradan uzaklaşmıştı. Asta’da onu aramaya çıkmıştır.

Tatlı Bela bugünkü bölümünde Slok intihar etmeyi düşünür. Yıllarca babası tarafından kandırılmış olmanın ezikliği ve mahcubiyeti içinde ölmeyi tercih eder.

Tatlı Bela son bölümünde yaşanan hadiseden sonra Asta Slok’u ararken Angeli ve Nirancan eve gelmişlerdir. Asta ise onu aramaktadır. Angeli ve Nirancan Slok’u telefonla aramaya çalışırlar ancak Slok aramaları reddeder. Angeli ona bir şey olursa sorumlunun Nirancan olduğunu söyler. Varad’dan onu aramasını isterler. Slok ise araba sürerken Asta ve Angeli’ye yaptıkları için kendine kızmaktadır.

Arabayla bir uçurumun kenarına gelen Slok ölümü seçmiştir. Asta’yı dinlemediği için, annesini yıllarca üzdüğü için, körü körüne babasına inandığı için ölümü seçmiştir. Yaşamanın anlamı kalmamıştır onun için ve tam o esnada Asta çıkar gelir. Slok yine konuşmayı sürdürmektedir Asta ise ona bir tokat atarak kendine gelmesini sağlar. Slok ölmek istediğini söyler. Asta o zaman birlikte ölelim çünkü sen olmadan ben yaşayamam der. Slok buna engel olur. Asta önemli olan hataları görüp bunları süratle telefi etmektir. Şimdi Angeli Nirancan’ın yanında ve zor durumda onların yanında olmamız gerek diye onu ikna eder. İkili ağlayarak birbirlerine sarılırlar.

Nirancan Angeli’den hala utanmadan hesap sormaktadır. Onu sahte ağlamakla suçlamaktadır. Slok’un kendisini terk edemeyeceğini söylerken Angeli’yi itekler. Bu sırada Slok gelmiştir, Angeli neredeydin seni nasıl merak ettim derken Slok ve Asta ağlamaktadır. İşte tam bu anda Slok Angeli’ ye ANNE demiştir. ANNE senin çocukların ne kadar da şanslı deyivermiştir. Bundan sonra seni hep mutlu edeceğim diye annesine hasretle sarılmaktadır. Nirancan şaşkın bir vaziyette bunların bir oyun olduğunu söylemektedir. Asta Slok’a babasının bir hata yaptığını aynı hataya bizim de düşmememiz gerektiğini anlatır ancak Slok babasından nefret ettiğini söyler.

Nirancan para ve şöhretin her şey olduğunu düşünerek Slok’a sen benim adımla büyüksün ben olmadan sen bir hiçsin diye onu vazgeçirmeye çalışır. Slok benim için ölü bir babasın yıllar boyu senin yüzünden anne diyemedim. Nirancan onun sözünü keserek evden çıkmasını ister. Slok babası adına ne varsa orada bırakır. Aynı şekilde Angeli, Asta ve Sojal’de tüm takılarını orada bırakıp gitme kararı alırlar. Angeli Sojal’den kalmasını ister. Sojal Varad için kalmayı kabul eder.


Varad’da onların kalması için uğraşsa da nafile. Nirancan onların zor duruma düştüklerinde geri geleceklerini düşünmektedir.
 














































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Cuma gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.