Tatlı Bela 90. bölüm izle! Tatlı Bela 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Tatlı Bela 90. bölüm izle! Tatlı Bela 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Günlük olarak yayınlanan ve kendi kuşağında önemli oranlar elde eden Hint dizisi Tatlı Bela 89. bölümü ile yayında. Dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Tatlı Bela'yı tek parça, full, HD ve izle7.com izle seçenekleri ile haberimizden izleyebilecek içeriklere ulaşabilirsiniz. İşte 3 Eylül Salı gününe dair detaylar...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 90. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 90. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 90. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 90. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Tatlı Bela 90. bölüm özeti

Tatlı Bela geçen bölümünde Varad  işleri riske atmaya başlamıştır. Ancak Slok’un gitmesine engel olmamış ve evdeki etkinliğini artırmaya karar vermişti.

Asta ve Slok pansiyona alışmaya çalışmaktadırlar. En büyük sorunları ise ortak kullanım alanlarıdır. Banyo için Asta Slok’u çağırır. Apsara bunu duyar duymaz evdeki arkadaşını hemen banyoya sokuyor. Asta bu duruma sinir olur. Bu arada pansiyonun sahibi Asta’nın istediği duvar bölmeyi getirtmiştir. Banyodaki kadın çıktıktan sonra bu sefer de Apsara bir hışım banyoya giriyor.


Ankush ve Mala buldukları her ortamda para yüzünden tartışmaktalar. Kalindi bu duruma çok üzülmektedir. Mala’ya ihtiyacı olan parayı verir. Mala verilen paranın hiç bir ihtiyacını karşılayamayacağını daha fazla paraya ihtiyacı olduğunu söyler. Kalindi kredi kartını ona verir. Mala ve Ankush evin içindeki motorlarına binip çıkarlar. Banyodan bir türlü çıkmak bilmeyen Apsara Asta’yı delirtir. Asta elinde bir küple gelir ve evin ortasında banyo yapacağını söyler. Apsara bu söz üzerine çıkar. Asta gülmeye başlar Apsara mor.

Nirancan Slok için dua etsinler diye eve panditler çağırmıştır. Sojal’e onlarla ilgilenmesini ister. Varad ise acaba benim başıma böyle bir şey gelseydi babam benimle böyle ilgilenir miydi diye düşünmektedir. Asta’nın evlilik yıldönümü  gelmiştir. Slok’u uğurlarken bugün eve erken gelmesini ister. Slok ise buna bir anlam veremez çünkü doğum gününü unutmuştur.

İnsanlar bir garip birisinin üzüntüsü diğerinin sevincine dönüşüyor. Jaja Asta’nın olmamasından dolayı Sojal’in değerinin arttığını söyler. Kavya bunu duyunca JAJA’yı ısırır ve duyduklarını Nirancan’a anlatacağını söyler. Sojal güçlükle Kavya’yı durdurur. Varad ise Slok evdeyken bir hiç gibi davranıldığını ve bundan sonra buna müsade etmeyeceğini söyler. Jyothi ise Sojal’den Asta’yı soruyor Sojal bir haber olmadığını söyleyince göz yaşlarına hakim olamıyor. Renuka ise (hayret) onu teselli ediyor.

Slok’un iş arama girişimleri boşa çıkmaktadır. Asta’ya ise annesinden bir paket gelir. Pakette çarşaf ve gıda türü yiyecekler vardır. Apsara bunları görür ve oğlu için Asta’nın odasına girerek onları çalmaya çalışırken Asta’ya yakalanır. Asta buna gerek olmadığını ve ne zaman isterse oğlu için gelip bunları alabileceğini söyler. Oğluna da turşu verir. Angeli tapınağa gelmiş Asta ve Slok için dua etmektedir. Nirancan’da orada Slok için dua etmektedir. Angeli onu görüyor sonra huzur evinin yolunu tutar. Angeli Asta’yı arıyor. Asta iyi olduklarını ancak Slok’un doğum gününü unuttuğundan bahsediyor. (Ah kadınlar yokluk falan da bilmiyorlar)

Varad ise kuyruğu kurtarmak için Sojal ile yakından ilgilenmektedir. Ona bir telefon ediyor Sojal çok seviniyor. Asta ise 4 gözle Slok’u bekliyor. Slok gelmeden evi süsleyen Asta Slok gelince onun mutsuz olduğunu görüyor. Slok bugün de iş bulamadığını ve eve yürüyerek geldiğini bu yüzden çok yorgun olduğunu söyler. Asta ise telefonlarıma cevap vermedin ayrıca doğum günümü de hatırlamadın diye ona kızıyor. Slok odadan çıkıyor. Asta da bir süre sonra onun peşinden gider. Ta ta ta tammmm……… Slok yere çiçeklerle süslenmiş kocaman bir kalp yapılmıştır. Etrafı da işıklarla süslenmiştir. Slok’un bu hediyesinden sonra romantik dakikalar yaşanır.

Nirancan ile ilgili yapılan haberler gazetelerde boy gösterir ancak bu durumdan Nirancan’ın haberi yoktur. Varad ve Sojal onun bu haberleri görmemesi için uğraşırlar. Gazetede çıkan haberleri Apsara’da öğrenmiştir. Asta ve Slok’un gerçek kimlikleri ortaya çıkmıştır.





















































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Cuma gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.