Tatlı Bela 93. bölüm fragmanı ve özeti - 6 Eylül Cuma

Tatlı Bela 93. bölüm fragmanı ve özeti - 6 Eylül Cuma
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 6 Eylül Cuma günü ekranlara gelecek 93. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 93. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 93. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 93. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 93. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 93. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 93. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...


Tatlı Bela 93. bölüm özeti

Astha yeni kurduğu restoran için var gücüyle çalışır. Shlok da eşine yardım etmek için tüm hünerini ortaya koyar. Anjali sabırsızlıkla oğlunun onu yanına alacağı günü beklemektedir. Öte yandan Barat babasının sevgisini kazanmak için uğraşır. Fakat Niranjan sürekli Shlok’un adını sayıklamaktadır. 

Tatlı Bela geçen bölümünde Asta pansiyon sahibi Chowski’nin desteği ile yemek işi yapmak için tüm malzemeleri almış tek eksik ise yemek yapmak için gerekli olan sebze türü şeyler kalmıştır.

Asta kamyonda satmak için yiyecek malzemesi almak ister. Ancak paraları olmadığı için ne yapacağını düşünmektedir. Bu sırada zor zamanlarda harcansın diyerek Ajju tarafından verilen altınlar dökülür. Asta hemen Chowski ile bu altınları bozdurmaya gider. Fakat arkalarında Apsara onları adım adım takip etmektedir.

Asta altınları bozdurur ve paraları eline alır. Apsara ise onları gözden kaçırmıştır. Asta ile Chowski birlikte eve gelirler. Asta endişelidir çünkü bu altınların bozdurulmasını Slok istememektedir. Asta Chowski’ye  altınların bozdurulması ile ilgili olarak Slok’a bir şey söylememesini ister. Apsara ise onları dinlemektedir.

Mala aynı Ankush gibi hareketler yapmaktadır. Evde kendisinden başka biri yaşamıyor gibi özgürce hareketler yapıyor. Evdeki pervaneyi hiç gereği yokken çalıştırıyor. Ajju ve Kalindi sakin sakin onunla konuşurlar. Bu arada Varad Nirancan’ın tuttuğu dedektif ile ofisinde görüşüyor. Varad babasının teklif ettiği paranın 4 katını teklif eder. Ayrıca Slok ile ilgili olarak yanlış bir anlama olduğunu babasının bu aralar psikolojik sıkıntılar yaşadığını bu yüzden böyle şeyler düşündüğünü söyler.  Hatta Slok ile görüştüğünü söyleyerek dedektifi ikna etmeye çalışıyor ve bunu da başarıyor. Nirancan’a ise Slok’u arıyormuş gibi görünmesini dedektiften istiyor.

Mala ise Kalindi ile konuşur ve Ankush’u çok sevdiğini ancak  bu evde yaşayamayacağını söyler. Kalindi’den mal varlıklarını Ankush’a vermesini ister. Kalindi malda mülkte gözüm yok yeter ki Ankush düzelsin diye hayıflanır. Mala’dan onu düzeltmesini istiyorlar. Mala bu durumu Ankush ile görüşeceğini söylüyor.

Slok Asta ile konuşur. Asta herşeyi hallettiğini söyler. Ancak Slok bu paranın nasıl temin edildiğini soruyor. Asta ise Chowski’den  borç aldığını söyler. Slok iyice kıllanmıştır. Çünkü Chowski daha önce para vermemiştir. Durumu öğrenmek için Chowski’nin yanına giden Slok ondan gerçekleri öğrenir. Slok ikna olmuş bir vaziyette pansiyona döner.

Apsara Slok ile konuşmasında Asta’nın altınları bozdurduğunu kendisine inanmıyorsa Asta’ya sormasını ister. Slok Asta’ya bu durumu soruyor. Asta ise daha önce kuyumcudan aldığı sahte altınları gösteriyor. Slok altınların bozdurulmamış olduğunu görünce rahatlıyor. Dedektiif Nirancan ile görüşmesinde Slok’u bulamadıklarını ancak büyük ihtimalle başka bir şehirde olabileceğini bu yüzden bulmanın güçleştiğini söyler. Nirancan bu duruma sert tepki verir ve başka bir dedektif ile anlaşmaya karar verir.

Mala Ankush ile konuşmasında Kalindi’nin tüm mal varlığını vermeye hazır olduğunu ancak Ankush’un değiştiğinde bunu sağlayabileceğini söyler. Ankush hemen yeni rolüne adepte olur. Süt dökmüş uysal kediye döner. İlk işi Kalindi’nin yanına gidip özür dilemek olur. Ajju ile de iyi geçinmeye başlar. Yemek işi için her şey hazırdır. Tabelası bile hazırlanmıştır.

Slok tabelayı görünce çok sevinir. Asta hayalinde işler yoluna gidecek ve Anjeli’yi de yanlarına alarak mutlu bir yuva kuracaktır. İlk günlerde işler iyi olmasa da sonraki günlerde işler düzene girecektir. Slok’un getirdiği TV’ de işlerin artmasına sebeb olacaktır. Slok’a başka bir şirketten iş teklifi de gelince Asta çok seviniyor. Varad ise bir türlü kendisini kabul ettirememenin etkisiyle üzülmektedir. İşyerinde yaptığı sunum sonrasında sunumun kalitesinden çok Slok ismi ön plana çıkınca VArad çılgına döner ve bunu Sojal ile paylaşır. Sojal eşine hak vermeye başlar.  Slok ise iş teklifi için gittiği şirkette çok güzel bir sunum yapmıştır.




 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Cuma gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.