Tatlı Bela 95. bölüm fragmanı ve özeti - 8 Eylül Pazar

Tatlı Bela 95. bölüm fragmanı ve özeti - 8 Eylül Pazar
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 8 Eylül Pazar günü ekranlara gelecek 95. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 95. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 95. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 95. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 95. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 95. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 95. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...


Tatlı Bela 95. bölüm özeti

Tatlı Bela geçen bölümünde tam işler yoluna girdi derken bu sefer de altınların sahta olmasının anlaşılması üzerine Asta’nın yalanı ortaya çıkmış ve Slok bir anda kendini kaybederek çıkıp gitmişti. Slok yalandan nefret etmektedir. Asta sinirle evden çıkan Slok’u aramaktadır. Apsara’nın oğlu ile karşılaşan Asta Slok’u soruyor ancak bir cevap alamıyor. Renuka ise kızı için düğün hazırlıklarına devam ederken Jyothi düğünün bu kadar pahalıya mal olmasından dolayı endişelidir. Renuka ile bu durumu paylaşmaya ve onu uyarmaya çalışsa da Renuka her defasında onu azarlamaktadır.

Apsara bu olaylardan sonra Slok’un kendine döneceğini hayal etmektedir. O kadar ki Slok ile hayalinde dans ederken ev arkadaşı ile çarpışır ve gerçeklere döner. Varad ise iş yerinde Slok’a ait bütün izleri yok etmek için çalışmalara başlamıştır. Kalindi Ankush’un değiştiğini düşünürken Ajju bunun mümkün olamayacağını düşünmeye devam eder. Ankush bir akşam eve geldiğinde Ajju’nun dizleri sızlar. Ankush değiştiğini gösterebilmek için ona masaj yapar. Kalindi gördün mü bak nasıl iyi bir çocuk oldu derken Ajju daha erken olduğunu söyler.

Asta yemek yapsa da Slok yemez ayrıca yatakları da ayrılır. Asta ve Slok geçmişte yaşadıkları güzel günleri yattıkları yerde yadederler. Sabah olduğunda Asta Slok’a çay verir. Slok onu da reddeder, fakat Apsara da çay yapmıştır ve Slok’a sunar. Asta Apsara’nın elindeki çayı alarak yudumlar ve Slok’un almasına müsade etmez. Slok Apsara’ya da yüz vermeden dışarı çıkar.

Asta Slok’un duş alması için bir kova sıcak su hazırlamıştır. Kendisiyle konuşmak istemeyen Slok ile irtibata geçmek için Sachin’in dahiyane fikriyle ona şarkı söyleyerek duş almasını söylemeu ye çalışıyor. Slok başta bu kız ne diyor kafayı mı yedi diye düşünse de ona duş alması için telkinde bulunduğunu anlıyor. Banyoya giren Slok kovayı görüyor ve onu dışarı çıkarıyor. Asta şaşkın, Apsara mutlu, Slok sinirli...

Renuka haddini bilmeden kızı Riya için pahalı bir düğün için uğraşıyor. Sidhart ise buna gerek olmadığını söylüyor. Renuka kesin bizim gelin Sid’in aklına giriyordur diye Jyothi’yi suçluyor. Masraflar için köy evini satacağını söylüyor.  Ofise geldiğinde çalışanlardan birinin ayağa kalkmamasına oldukça sinirlenen Varad adamı azarlar. Adam görmediğini söyler. Ayrıca Slok ve Nirancan’a ait ne varsa kaldırılmasını düşünen Varad ilk olarak Slok’un isminin kaldırılarak İndirjet isminin tabelalara asılmasını ister. Yardımcısı bu durumum Nirancan’a sorulmasını istese de Varad onu da azarlar.

Asta Slok’un duş aldığını görünce hemen ona çay yapar. Slok yine çayı almaz ancak Apsara’nın yaptığı çayı alınca Asta çok üzülür. Daha sonra yemek kamyonuna geçerler. Asta yemek servisi yaparken iki adam onu dikizlemektedir. Slok ise onları arkalarından seyretmektedir. Slok adamların niyetlerini anlayınca onları bir güzel pataklar. Asta’ ya bu işler de biraz daha dikkatli olunması husunda uyarılarda bulunur. Tabi ki küslüğü devam etmektedir. Ancak Asta Slok’un kendisini çok sevdiğini bir kere daha anlamıştır.

Varad ofisteki Nirancan ismini kaldırtıp yerine kendi ismini koyduruyor. İndirajeet ile de telefonda konuşan Varad ona yerinin hazır olduğunu söyler. İndirajeet müsait zamanda geleceğini söyler. Varad,  İndirajeet  ile daha önce yüzyüze hiç görüşmemiştir.

Asta Slok ile barışmak için her çılgınlığı denemeye hazırdır. Bunun için çatıya çıkar ve eline de bir şişe alır. Bir yandan içmekte bir yandan da Slok’u çok sevdiğini söylemektedir. Bir anda büyük bir kalabalık toplanır. Chowski ve eşi de oradadır. Onu inmesi için ikna etmeye çalışırlar. Slok ise Asta’nın numara yaptığını düşünmektedir. Chowski ve eşi Slok’a affettiğini söylemesi için yalvarmaktadır. Slok’un ise hiç umurunda değildir. Asta’nın çılgın bir hareketi diye düşünmektedir.

Sonunda Slok affettiğini söyler. Asta ise sevincinden yerinde duramaz ve zıplamaya başlar. Bu esnada dengesi kaybolan ([kirmizitext]Asta yere çakılır. Beyni dağılmıştır. Slok ve çevredekiler şoktadır. Herkes Slok’u suçlamaktadır. Slok ise kendisini öldüreceğini söylemektedir)[/kirmizitext] Tabi ki şaka Asta aşağıya düşerken Slok onu farkederek havada tutar. Çevredekiler alkışlamaya başlar. Slok ve Asta barışırken Apsara kudurmaya devam eder.

Tatlı Bela 95. bölüm fragmanı




 









 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Pazar gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.