Tatlı Bela 99. bölüm fragmanı ve özeti - 12 Eylül Perşembe Slok yaşıyor mu?

Tatlı Bela 99. bölüm fragmanı ve özeti - 12 Eylül Perşembe Slok yaşıyor mu?
Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela'nın 12 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek 99. bölümünde neler yaşanacak? Dün son bölümü yayınlanan dizi en heyecanlı yerinde sona ermişti. İşte Tatlı Bela 99. bölüm özeti ve fragmanı...

Türkiye'ye getirdiği dizilerle adından söz ettiren Kanal 7 Tatlı Bela ile de yaz sezonuna damga vuruyor. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak yayınlanan dizi her gün binlerce kişiyi ekran başına topluyor ve bir sonraki gün yaşanacaklar konusunda heyecanlandırıyor. Hint dizilerinin revaçta olmasında en büyük pay sahiplerinden Kanal 7'de 99. bölüm için araştırmalar da başladı. Tatlı Bela 99. bölüm ile ilgili her şey haberimizde. Yaz dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela 4 Haziran'da başladığı yayın hayatında 99. bölümü ile karşımızda. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 99. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.

Dizilerin yeni bölümlerine dair fikir sahibi olabilmek için en kestirme yol fragman ve özetlerini takip etmektir. Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela dizisinin izleyicileri de bir sonraki gün neler yaşanacağı konusundaki araştırmalarını web sitemiz aracılığı ile gerçekleştiriyor. Birçok yapımı geride bırakan ve her gün binlerce kişiye ulaşan Hint yapımının yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Uzun bir süredir yayınladığı Hint dizileriyle dikkat çeken Kanal 7'de yaz kuşağını Tatlı Bela dolduracak. Önemli oyuncuların yer aldığı dizide yine aşk ve duygusallık dolu bir hikaye anlatılıyor. 2013 yapımı olan ve tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başlayan yapımın yeni bölümdeki gelişmeleri de merak ediliyordu. Kanal yayınladığı bilgilerle 99. bölüm fragmanı ve özeti sorularına yanıt verdi. İşte bugün yaşanacaklar...


Tatlı Bela 99. bölüm özeti

Tatlı Bela geçen bölümünde Slok Asta’nın kaçırıldığını düşünerek adamların peşine düşmüştü. Adamlar Slok’un kafasına vurarak etkisiz hale getirirler ve bir yere götürüp bağlarlar. Asta Slok için dua ederken Chowski ile beraber polise başvururlar. Mala ise Kalindi’nin kendisiyle anne gibi ilgilenmesinden memnundur. Kalindi onların madur olmamaları için mirastaki paylarını vereceğini söyler. Angeli Kavya’nın hasta olduğunu duymuş, Varad ve Sojal’in yokluğunda eve gitmeye karar vermiştir. Nirancan ise Angeli’nin evde olduğundan şüphelenir ve evin içinde onu aramaya başlar.

Nirancan Kavya’nın birisiyle konuştuğunu duyar ve aklına Angeli geliyor. Hemen Kavya’nın odasına gider Angeli hemen saklanır. Nirancan kiminle konuştuğunu soruyor, Kavya bebeğiyle konuştuğunu söyleyince odadan ayrılır. Angeli’de Kavya’yı uyuttuktan sonra evden ayrılır. Ertesi gün Sojal Kavya’nın en sevdiği tatlıyı görünce şaşırır. Kavya’ya bunu kimin yaptığını soruyor. Kavya Jaja’nın yaptığını söyler. Jaja bunu kabul etmese de Kavya bebeğim de onun yaptığını söylüyor der. Jaja bebekten korktuğu için tatlı yaptığını kabul eder.

Ankush mutlu bir şekilde Mala’nın yanına gelmiştir. Ankush Kalindi’nin miras malını vermeyi kabul ettiğini söyler ve bunun için Mala’ya teşekkür eder. Mala ise hüzünlüdür çünkü Ankush’u sevmeye başlamış ve ondan ayrılmak istememektedir. Chowski yemek kamyonunu yeniden açmıştır ancak çetenin korkusundan kimse yemek yemeye cesaret edemez.

Rahhu Asta’yı telefonla arayarak polise olan şikayetinden vazgeçmesini aksi taktirde Slok’u öldüreceğini söyler. Asta hemen polisle işbirliği yaparak Slok’un yerini tespit ettirir. Polis mekana baskın düzenler ancak mekan daha önce boşaltılmıştır. Asta Slok’un telefonunu buluyor. Raghu bu duruma çok sinirlenir ve kendisinin şaka yapmadığını göstermek ister. Bunun için Slok’u Raghu’nun yanına getirirler. Slok’un kafasında çuval vardır. Raghu silahını kafasına doğrultur ve Slok’u kafasından vuruyor.

Varad daha önce Jyothi’ye acil zamanlarında harcaması için bir çek vermişti. Jyothi çeki dolabına saklamıştı. Sidhart Jyothi’nin dolabında sakladığı çeki görüyor ve ona neden bu çeki kabul ettin diye kızıyor. Bu arada polis Asta’yı arayarak bir ceset bulduklarını ve ondan ceseti teşhis etmelerini ister. Asta korka korka gittiği morgda gördüğü cesetin Slok olmadığını söyler. Daha sonra tapınağa giden Asta Slok gelmeden tapınaktan gelmeyeceğini ve elindeki diayı yakacağını söyler.

Raghu Slok’un öldüğünü görüntülemek için adamın kafasını açar. Şok Şok Şok Slok bağlı olduğu yerden kurtulmuş ve adamlardan birini kendi yerine koyarak kaçmıştır. Raghu adamlarına dikkatsizliklerinden dolayı kızar. Asta ise umutla Slok’u beklemektedir. Slok Asta’nın yanına gelerek diayı elinden alır. Asta mutluluktan bayılır Slok onu ayıltır ikilimiz hasretle birbirlerine sarılırlar. Sidhart çeki alarak Varad’ın yanına gelir ancak şirkette gördüğü değişiklikler dikkatini çekmiştir. Sid Varad’a ihtiyaçlarının olmadığını söyleyerek çeki iade eder.

Raghu ve adamları Slok’tan aldıkları darbeden sonra intikam için yeniden mahalleye gelirler. Adamlarına Asta’yı almalarını emreder. Bu arada Slok ortaya çıkar Slok Raghu’ya meydan okuyor. Raghu ile Slok kavgaya tutuşurlar. Slok bir güzel pataklar Raghu’yu. Bu sefer diğer adamlar sopalarla Slok’un üzerine geldiği sırada tüm mahalle bir olup adamları döverler. Poliste olay yerine gelmiştir ve adamları tutuklayıp giderler.

Varad ise yeni iş ortağı İndirajet’in menejeri ile ortaklık antlaşması imzalar. Varad antlaşmayı incelemeden imzalar. Ancak belgeleri Nirancan’ın  da imzalaması gerekmektedir. Nirancan Slok’u düşündüğü bir sırada Varad ona belgeleri imzalatıyor. Varad için sonun başlangıcı….


 

Tatlı Bela 99. bölüm fragmanı




 




















 



























































































































































































Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Çarşamb gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.