Temizlik Benim İşim 17-21 Şubat yarışmacıları kimdir? Yaşları, meslekleri ve Instagram hesapları

Temizlik Benim İşim 17-21 Şubat yarışmacıları kimdir? Yaşları, meslekleri ve Instagram hesapları
FOX TV'nin eğlenceli ve bir o kadar temiz programı Temizlik Benim İşim yeni hafta bölümleri ile karşınızda. Pazartesi günü başlayacak olan maratonda birbirinden iddialı 5 yarışmacı ter dökecek. Peki Temizlik Benim İşim 17-21 Şubat yarışmacıları kimdir? Yaşları, meslekleri ve Instagram hesapları haberimizde.

Yeni sezona damga vurduğu bölümlerle adından söz ettiren Temizlik Benim İşim'de 17-21 Şubat haftası heyecanı yaşanıyor. Kura ile belirlenen günlerde birinci olabilme mücadelesi verecek yarışmacıların performansları merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Ayrıca haklarındaki bilgiler de araştırılıyor. Kadir Ezildi'nin renkli sunumu, kontraları ve manileriyle daha da eğlenceli hale gelen temizlik maratonunda yarışmacılara dair bilgileri sizler için derledik.
 


Geçen hafta neler yaşandı?

Temizlik Benim İşim'in 10-14 Şubat tarihleri arasında yarışan isimler Betül Demir, Emine Yılmaz, Sultan Yılmazer, Sevim Akman ve Tuğçe Samaras'tı. Nefes kesen beş gün sonunda Tuğçe haftanın kazananı oldu ve 10 bin lira ödül kazandı.
 

Görselllerin üzerine tıklayarak yarışmacılar hakkında bilgi alabilirsiniz.
 










Kadir Ezildi kimdir?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı. Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürüne olan özlemimizi gidererek “ailemizin çocuğu” olmayı başardı. Özlü sözleri, esprili üslubu ve günlük yaşamdaki maceralarıyla o artık bir fenomen! Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış. Kadir evini çok seviyor ve sürekli temizlik yapıyor. Ne var ki annesi ve erkek kardeşi bu durumdan pek de memnun değiller! Zira kendilerini evlerinde misafir gibi hissediyorlar! Bir yeri kirletmemek için sürekli diken üstünde yaşıyorlar!  Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Öyle ki evdeki mobilyaları kendi temizlik anlayışına uymadığı gerekçesiyle baştan aşağıya yenilediğini söylüyor. Market alışverişi sırasında temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman geçiriyor. Tüm ürünleri yakından inceliyor. Evin bütün temizliğini kendisi yapıyor. Yere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıracak derecede takıntılı bir temizlik hastası! Çamaşır suyuyla ilişkisini “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum” diyerek açıklıyor. Ondan habersiz eve misafir gelemiyor. Gelen misafirlerin ilk olarak banyoya gitmelerini rica ediyor. Misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istiyor. Temizlik konusunda takıntılı olduğunun farkında fakat tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmüyor. Bu takıntısı nedeniyle evlenecek birini bulmakta zorlanacak olması ise annesinin en büyük korkusu…
 


Temizlik Benim İşim 17-21 Şubat yarışmacıları kimdir?

Birbirinden titiz, mücadeleci ve iddialı isimlerin yer alacağı Temizlik Benim İşim'de 17-21 Şubat yarışmacıları açıklandıktan sonra haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.