Temizlik Benim İşim Bahar Gülpınar kimdir? Kaç yaşında nereli

Temizlik Benim İşim Bahar Gülpınar kimdir? Kaç yaşında nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Hamarat beş kadının mücadelesinde bugün dördüncü bölüm heyecanı yaşanacak. Sıra Bahar'da. Final öncesindeki son günde en yüksek puanı alabilmek ve rakiplerini geride bırakmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Bahar kimdir? Kaç yaşında nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri hijyen severleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de final öncesindeki son gün başlıyor. Beş güzel kadının pazartesiden bu yana devam eden rekabetinde bugün kendisine ayrılan sürede evini temizleyecek isim Bahar Gülpınar oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. İlk andan beri hakkında birçok araştırma yapılan Nazan Hanım hakkındaki bilgiler de internette en çok sorgulanan kelimeler arasında yer aldı.Peki, Temizlik Benim İşim Bahar Gülpınar kimdir? Kaç yaşında nereli? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim Nazan kimdir?

Pazartesiden bu yana güzelliği ile adından söz ettiren Temizlik Benim İşim'in yeni yarışmacısı Bahar Gülpınar 26 yaşında. Özel sektörde çalışıyor. Aslen Giresunlu. İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşıyor. 10 bin lirayı evine götürmek istiyor. Kredi borcunu ödemeyi hedefliyor.

temizlik benim işim bahar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.