Temizlik Benim İşim Best Of Öykü Yılmaz kimdir?

Temizlik Benim İşim Best Of Öykü Yılmaz kimdir?
Bu sezon FOX TV ekranlarında başladığı maratonda birçok yarışmacıyı ağırlayan Temizlik Benim İşim'de 'Best Of' zamanı. Yani bugüne kadar en çok iz bırakan isimler programda yer alacak. Öykü Yılmaz da onlardan biri. Peki Temizlik Benim İşim Best Of Öykü Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar haberimzide.

Kadir Ezildi'nin keyifli sunumu ve birbirinden iddialı beş yarışmacısıyla her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni yıl coşkusu yaşanıyor. Sezon başladığından bu yana temizliği en çok beğenilen yarışmacılar bu kez 'best of' adı altında yarışacak. Heyecan ve hijyen dolu yarışmada yine büyük bir temizlik savaşı verilecek. Öykü Yılmaz da katıldığı haftada en çok adından söz ettiren yarışmacılardan biriydi. Peki Temizlik Benim İşim Best Of Öykü Yılmaz kimdir? Detaylar haberimizde.

 

Öykü Yılmaz kimdir?

Güzel yarışmacı 25 yaşında. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencisi. Tek başına yaşıyor. Nedeni ise çocukluğundan bu yana süren temizlik takıntısı. Cana yakın biri olmasına rağmen evinde ikinci bir kişiye tahammül konusunda zorlandığını itiraf ediyor. Bir dönem temizlik yapmaktan uyuyamaz hale gelmiş ve psikolojik tedavi görmüş. Şimdi ise terapi görevi gördüğünü anlatıyor. Kitap okumak ve gezmek de temizlikten sonra en çok yaptığı iki şey. Hayata karşı motivasyonunu sağlayan en önemli unsur seyahat etmek. Güney Fransa, İsviçre, Hollanda ve Çekya'ya gitmiş. Fotoğraf çekilmeyi, çekilmeyi, yeme içme kültürlerini paylaşmayı seviyor.

Temzilik Benim İşim Öykü Yılmaz
 

Öykü Yılmaz ne zaman Temizlik Benim İşim'de yarıştı?

Yarışmayı izleyenler zaman zaman hangi yarışmacının ne zaman programda olduğunu unutabiliyor. Öyku Yılmaz Temizlik Benim İşim'de Esra Seniye Çolak, Aysel Sancak, Gülşah Bak ve Abdülkadir Fison'un da katıldığı 9-13 Eylül haftasında yarıştı.

Temizlik Benim İşim Best Of Öykü Yılmaz kimdir?

Temizlik Benim İşim Best Of Melike Çap kimdir?

Temizlik Benim İşim Best Of Özge Şahin kimdir?

Temizlik Benim İşim Best Of Altun Karakaş kimdir?

Temizlik Benim İşim Best Of Asiye Bilir kimdir?


 

Öykü Yılmaz Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim yarışmasının güzel yarışmacı sosyal medyada 458 takipçiye sahip. Kendisi ise 339 hesabı takip ediyor. @oykylmz profilinden kendisine ulaşabilirsiniz. Hesabında hayatından anlık görüntüler paylaşıyor. Fotoğraflarındaki samimi ve içten gülüşleri ile cana yakın bir kişi olduğunu ilk bakışta hissettiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.