Temizlik Benim İşim Cansu Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? - 15 Mayıs Cuma

Temizlik Benim İşim Cansu Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? - 15 Mayıs Cuma
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de bugün son gün heyecanı yaşanacak. 15 Mayıs 2020 Cuma günü yarışacak isim Cansu Kaya Hanım oldu. Haftanın geride kalan kısmında yarışan dört yarışmacının ardından performansını sergileyecek olab genç yarışmacı 10 bin liralık ödülün de kaderini belirleyecek. Peki Temizlik Benim İşim Cansu Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Hafta içi her gün yarışan yarışmacılarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de haftanın son gününe gelindi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı yarışmada hafanın en çok konuşulan ismi Cansu Kaya performansını sergileyecek ve kazanılacak para ödülünün de kaderini belirleyecek. Hafta boyunca güzelliği ile de dikkat çeken Cansu Kaya Hanım hakkındaki detaylar merakla bekleniyor. Peki Temizlik Benim İşim Cansu Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

 

Temizlik Benim İşim Cansu Kaya Kaya kimdir?

23 yaşında. Öğretmen. Aslen Samsunlu. Otizmli çocuklara eğitim veriyor. Sabırlı ve temzilik konusunda kendisine çok güveniyor.

temizlik benim işim Cansu Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum