Temizlik Benim İşim Derya Çiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Derya Çiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de bugün yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı günde en çok puanı alan isim 10 bin lirayı da kazanacak. Haftanın ilk performansını sergileyecek isim de belli oldu. Buna göre Derya Çiçek kendisine verilecek evi temizleyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Derya Çiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Televizyonların tozunu alan, mücadelesiyle herkesi ekran başına kilitleyen, yarışmacılarıyla rekabetin tavan yaptığı Teizlik Benim İşim'de haftanın ilk bölümü yayınlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş gün boyunca hünerlerini sergileyip puanlarını alacakları maratonda ilk gün yarışmacısı belli oldu. Buna göre Derya Çiçek kendisine verilecek evi temizleyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Derya Çiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Temizlik Benim İşim Derya Çiçek kimdir?

Talya Prodüksüyon imzasıyla yayınlanan Temizlik Benim İşim'in 366. bölüm yarışmacısı olan Derya Çiçek 32 yaşında. Ev hanımı. 3.5 yıllık evli. Aslen Ardahanlı. Temizlik alışkanlığının annesinden geldiğini söyledi. Her yerin bezinin ayrı olması gerektiğine inanıyor. Hedefi 10 bin lirayı kazanmak.

Temizlik Benim İşim Derya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.