Temizlik Benim İşim Dilek Olgun kimdir? Fotoğrafları ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Dilek Olgun kimdir? Fotoğrafları ve Instagram hesabı
FOX TV'nin ilgiyle seyredilen ve 400 bölüme doğru giden maratonuyla izleyicileri ekran karşısına kilitleyen yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesi Sibel Yıldırım ve salı da İslim Yolcu'nun yarıştığı maratonda bugün sıra Dilek Olgun'da. Genç yarışmacı güzelliği ile birlikte ilk andan itibaren dikkat çekiyordu ve sahne onun. Kendisi hakkında da birçok sorgulama yapılıyor. Peki, Dilek Olgun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin renkli sunumu ve birbirinden iddialı beş yarışmacı ile hafta içi günlerine damga vuran Temizlik Benim İşim'de üçüncü bölüm ekranlardaki yerini alıyor. Kendilerine verilen 4 saatlik sürede evlerini temizlemek ve en yüksek puanı almak isteyen beş yarışmacının amansız rekabetinde Dilek Olgun performansını sergileyerek marifetlerini milyonlara kanıtlamak istiyor. Pazartesiden bu yana en dikkat çeken isimlerin başında gelen genç isimle ilgili çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Dilek Olgun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Dilek Olgun kimdir?

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olarak Temizlik Benim İşim'de yarışan Dilek Olgun 29 yaşında. Aslen Kastamonulu. İstanbul'da yaşıyor. Nişantaşı Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezun oldu. Kendisini pratik, eğlenceli, heyecanlı, tezcanlı, merhametli, duygusal ve detaycı olarak tanımlıyor. Psikoloji ile ilgileniyor ve hayvanları çok seviyor. Kariyerini mesleği üzerinden şekillendirmek istese de esas hedefi oyuncu olmak. Daha önce Mahsun Kırmızıgül'ün Hayat Devam Ediyor dizisinde oynadı. Ayrıca bir de klipte yer aldı. Ekranlara yabancı değil ve bu durum onu rakipleri karşısında öne geçirebilir. Başak burcu ve Galatasaray taraftarı. Sevgilisi yok. Ayrıca bir kitap yayınlama hazırlığında. Üniversitede modellik de yaptı.

Dilek Olgun


Dilek Olgun Instagram hesabı

Başarılı sunucu Kadir Ezildi ile birlikte hummalı bir temizliğe girişecek olan Dilek Olgun'un Instagram hesabı da merak ediliyor. Güzel yarışmacının profilini takip etmek isteyenler @dilekk_olgunn adresinden fotoğraflarına ulaşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.