Temizlik Benim İşim Esma İncesu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Esma İncesu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Temizlik Benim İşim'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün yeni biri daha kozlarını ortaya koyacak ve marifetleriyle 10 bin lirayı kazanmak adın mücadele verecek. O isim Esma olarak açıklandı. Peki, Temizlik Benim İşim Esma İncesu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Ayşe ve Arzu'nun ardından sıra üçüncü yarışmacıya geldi. Birbirinden iddialı yarışmacıların 4 saatlik sürede verdikleri mücadele sonrasında 10 bin liranın sahibinin belirleneceği maratonun üçüncü ismi belirlendi. Buna göre Esma kendisine verilen evde en iyi performansı gösterip evine ödülle dönmek istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Esma İncesu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Esma İncesu kimdir?

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olarak Fatih'te kendisine verilen evi temizlemeye başlayan Esma İncesu 24 yaşında. Aslen Karabüklü. Temmuz ayındaki düğünü için şimdiden gün sayıyor. Temizlik Benim İşim'de 10 bin lirayı kazanırsa evlilik masrafları için kullanacak.


Temizlik Benim İşim Esma İncesu 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.