Temizlik Benim İşim Eylem Bozkurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Eylem Bozkurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşmaya devam ettiği haftada gözler dördüncü isme çevrildi. Hafta başından bu yana açıklamaları, yorumları ve değerlendirmeleri ile dikkat çeken Eylem Bozkurt programda 4 saatlik süreyi en iyi şekilde kullanmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Eylem Bozkurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan bölümleri izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'in dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadın yarışmacının bayramın ilk gününde sürecek olan mücadelesi yine nefes kesecek. Her anıyla büyük bir heyecan yaratacak programda günün yarışmacısının da kim olduğu merak ediliyor. Dün kuradan çıkan yarışmacı Eylem Bozkurt olmuştu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma ve sorgulama gerçekleştiriliyor. Temizlik Benim İşim Eylem Bozkurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...


 

Temizlik Benim İşim Eylem Bozkurt kimdir?

Haftanın dördüncü yarışmacısı olan Eylem Bozkurt'un hedefi 10 bin liranın sahibi olarak evine dönmek. 21 yaşında ve Şanlıurfalı. Lise mezunu. Şu an çalışmıyor. Babasını küçük yaşta kaybetmenin verdiği zorluklarla mücadele etti ve bu yaşa kadar geldi. Annesine iyi bir hayat sunmayı hedefleyen genç yarışmacı, oyuncu ya da medya sektöründe boy göstermek istiyor.

Temizlik Benim İşim Eylem Bozkurt

Temizlik Benim İşim Eylem Bozkurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.