Temizlik Benim İşim Figen Ünal Beşiroğlu kimdir

Temizlik Benim İşim Figen Ünal Beşiroğlu kimdir
Ekranların tozunu alan, yarışmacılarıyla fark yaratan ve rekabetin sonuna kadar devam ettiği Temzilik Benim İşim'de yeni bir hafta daha başladı.Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında temizliğini yaparak puanlarını alacak ilk isim Figen Ünal Beşiroğlu oldu. Kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyır. Peki, Temizlik Benim İşim Figen Ünal Beşiroğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV'deki yolculuğuna devam eden Temizlik Benim İşim bugün yepyeni bir haftaya merhaba diyor. Haftanın beş günü yayınlanan yarışmada birbirinden iddialı yarışmacılar kendilerine verilen evleri en iyi şekilde temizlemek ve rakibelerinden yüksk puan almak için çaba gösteriyor. Bugün yayınlanacak olan 346. bölümde rakibelerine karşı kolları sıvayarak mücadele verecek isim Neslihan Önder olarak açıklandı. Genç yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Figen Ünal Beşiroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Figen Ünal Beşiroğlu kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Figen Hanım'ın hedefi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek. 31 yaşında. Evli ve bir çocuk annesi. Aslen Bandırmalı. 4 yaşına kadar babasıyla büyüdüğünü ve ardından halasının kendisini yetiştirdiğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.