Temizlik Benim İşim Gamze Başyayla sosyal medyayı salladı

Temizlik Benim İşim Gamze Başyayla sosyal medyayı salladı
FOX TV'de yayınlanan Temizlik Benim İşim'de yarışacak isimlerden biri olan Gamze Başyayla ilk andan itibaren en çok aranan isimlerin başında geldi. Başyayla'nın Instagram hesabındaki fotoğraflar da dikkat çekiyor.

Yeni hafta heyecanının yaşandığı Temizlik Benim İşim'de beş farklı yarışmacı daha ekranlardaki yerini aldı. Kadir Ezilmez'in sunduğu yarışmada 10 bin lira için mücadele verecek isimler açıklandı ve yarışma Alev Darcan'ın günü ile start aldı. Birbirinden güzel beş ismin yer aldığı Temizlik Benim İşim'de en çok konuşulan isimlerin başında Gamze Başyayla geldi. Instagram fotoğraflarıyla da adından söz ettiren güzel yarışmacı hakkındaki detaylar haberimizde.
 

Temizlik Benim İşim Saadet Elalmış kimdir?

27 yaşında.Özel bir ilaç firmasında kimya teknikeri olarak çalışıyor. Çankırılı. İstanbul'da yaşıyor. Hasta Beşiktaşlı. Yengeç burcu. Tam özelliklerini yansıtmasamda ailesine çok düşkün olduğunu söylüyor. Bilimsel araştırrmalar ve hayvanlar alemiyle ilgileniyor. Soğukkanlı. Toplu taşıma araçlarını kullanmamaya özen gösteriyor. Çünkü insanların temasından hoşlanmıyor. Kariyerimde kendisini geliştirip yurtdışında çalışmak istiyor. Bunun için yabanci dil eğitimi alıyor.

Temizlik Benim İşim Gamze Başyayla sosyal medya hesabı

Yarışmanın iddialı isimlerinden Gamze Başyayla, Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Hayatından kareler paylaşıyor. Kendisine @catmary06 adresinden ulaşabilirsiniz.

Gamze Başyayla fotoğrafları

Gamze Başyayla temizlik benim işim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum