Temizlik Benim İşim Havva Asılsoy | Instagram hesabı ve hakkındaki bilgiler

Temizlik Benim İşim Havva Asılsoy | Instagram hesabı ve hakkındaki bilgiler
FOX TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim 30 Eylül - 4 Ekim yarışmacılarından Havva Asılsoy ilk günden bu yana dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor ve Instagram hesabı için de sorgulamalar gerçekleştiriyor. Havva Asılsoy'a dair bilgileri okuyucularımız için derledik.

Türkiye'nin temizlik programı Temizlik Benim İşim'in ilk iki gün yarışmacıları Büşra Par ve Sema Duman'dı. Bugün ise Havva Asılsoy hünerlerini sergileyerek birinci olabilme mücadelesi verecek. Pazartesi başlayan maratonun ilk anlarından itibaren güzelliği ile de konuşulan ve internette binlerce araştırma yapılıyor. Havva Asılsoy kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Havva Asılsoy kimdir?

35 yaşında olan Havva Hanım müşteri temsilcisi. 2 oğlu var. Giresunlu. Sporu çok seven ve her gün 8 kilometre yürüyüş yaptığını söylüyor. Yemek ile de arası çok iyi. Yapmayı da yemeyi de çok seviyor. Diyet yapmaktan hoşlanmıyor. Psikoloji kitapları okuyor. Çocukları ile bol bol geziyor. Yazları yüzmeyi tercih ediyor, kışın çalışıyor. Yaz aylarında çalışmaktan yana değil. Çocuklarını okutan ve bunun için de enerjisini hep yüksek tutan Havva Asılsoy kendisini atik ve tezcanlı olarak tanımlıyor. Uyuşuk insanlardan da nefret ettiğini söylüyor.


havva asılsoy fotoğrafları


 

Havva Asılsoy Instagram hesabı

Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf uygulaması Instagram üzerinde hesabı bulunan Havva Hanım'ın profili kelebek_aslsy. Hesabı gizli olan Havva Hanım'ı 114 kişi takip ederken listesinde 146 profil var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.