Temizlik Benim İşim Hülya Dur kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Hülya Dur kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında performansını gösterecek yarışmacı Hülya oldu. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacı hakkındaki bilgiler e merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Hülya Dur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim'in 15 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 364. bölümünde yarışacak isim Hülya oldu. Pazartesi başlayan rekabette bugün kendisini gösterme fırsatı bulabilen deneyimli isim performansıyla rakipleri ve Kadir Ezildi'den en yüksek puanları alabilmek adına mücadele verecek. Yorumlarıyla dikkat çeken ve ilk günden bu yana hakkında sorgulamalar yapılan bugünün yarışmacısı için bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Temizlik Benim İşim Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim Hülya kimdir?

Bugün temizliğini yapacak olan Hülya Dur 38 yaşında. Ev hanımı. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Çankırılı. İşe giderken temizlik yapmak için erken kalktığını ve cama karşı takıntılı olduğunu söyledi. Hedefi 15 bin lirayı kazanarak evine dönmek.

Temizlik Benim İşim Hülya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.